Screenshot: Sheriff
POZNATO IME NA KLUPI

Šerif s novim trenerom na Rijeku: Zoran Zekić novi strateg kluba iz Tiraspolja!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2014. 20:07

Dacia je prošloga vikenda ponizila Šerif u njegovu rajonu (2:1), što je sportskog načelnika Tiraspolja natjeralo na reakciju. Očekivanu reakciju. Victor Gusan spustio se do ureda i Vjačeslavu Rusnaku energično strgnuo značku s revera. Ni sekundu potom, istu je stavio na prsa - Zorana Zekića.

Da, nakon 10 mjeseci obavljanja dužnosti trenera mlade momčadi i voditelja tamošnje nogometne akademije, naš je stručnjak postao trener prve momčadi koja će se, prstom sudbine, sljedećeg tjedna obračunati s Rijekom u posljednjoj fazi kvalifikacija teškog ulaska u skupine Europske lige.

Zoran Zekić rođen je prije 40 godina u Osijeku, a u igračkoj karijeri nastupao za Dinamo, Osijek, Cibaliju, Zadar, Kamen Ingrad, Istru 1961 i Rijeku...

Nakon završetka igračke karijere započeo je i onu trenersku. Od 2010. do 2013. godine bio je na klupi trećeligaša Maksimira, a od danas je glavni strateg Šerifa iz Tiraspolja.

Što Zoran Zekić misli o svojem novom klubu, nadolazećoj utakmici u prvenstvu i dvoboju protiv Rijeke u Europskoj ligi pročitajte u sutrašnjem izdanju SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 21:34