TRAŽI GA I MANCINI

Senzacija na pomolu: Mlada nada Hajduka, Ivan Džoni na korak do transfera u City!

Piše: Mario VelićObjavljeno: 06. kolovoz 2011. 15:56

Na adresu Hajduka stigao je dopis od Manchester Cityja, a potpisao ga je sam menadžer Roberto Mancini, u kojem pozivaju mladog napadača Bijelih Ivana Jakova Džonija da dođe u njihov trening kamp! Englezi žele 17-godišnjaka vidjeti na djelu, najavljuju da bi s njima trenirao te zaigrao na prijateljskoj utakmici, a spremni su snositi troškove puta i smještaja za samog igrača te predstavnika kluba koji bi ga pratio. U Hajduku su o dopisu iz engleskoga kluba tek načelno razgovarali, očekuje se da će odluku o (ne)puštanju mladog igrača Uprava donijeti u ponedjeljak.

Iako je zanimljiv i drugim klubovima, Manchester City posebno je pažljivo proučavao Džonija, navodno su njihovi ljudi od povjerenja odgledali gotovo sve susrete prošlogodišnje kadetske lige koje je Hajdukov dragulj bio najbolji igrač. Hari Vukas, koji je Džoniju bio trener u kadetskoj momčadi Bijelih, nije čuo za zanimanje engleskog kluba.

- Zaista ništa ne znam o tom pozivu, ali zato poznajem Džonija i mogu kazati da se radi o iznimno talentiranom mladiću koji je potencijal dokazao u svim uzrastima koje je prošao. Ima iznimne golgeterske sposobnosti i za očekivati je da će i dalje napredovat i dokazati se u seniorskoj konkurenciji. Nadam se da će to napraviti u Hajduku - kazao nam je Vukas.

Vijest o interesu velikog kluba za njegovog sina nije želio niti mogao komentirati ni Vilson Džoni, nekadašnji prvotimac Hajduka. Tvrdi da za dopis iz Manchestera nije niti čuo.

- Tko? Manchester City?! Mene nitko nije obavijestio - tvrdi tata Džoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. srpanj 2024 01:26