AFP
POTPISAO NOVI UGOVOR

Senijad Ibričić sa 400 tisuća eura godišnje najplaćeniji nogometaš Hajduka

U paketu novih ugovora što ih pripremaju u Hajduku za svoje profesionalce su i Jurica Buljat, Mirko Oremuš, Mario Maloča, Ante Vukušić i Ivan Strinić
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. rujan 2010. 22:11

Senijad Ibričić je parafirao i potpisao prijedlog svog novog ugovora za Hajduk koji mu je obećan u zadnjim danima prijelaznog roka u kolovozu kad nije prodan u Galatasaray. S novim ugovorom/aneksom postaje prvi i najskuplji nogometaš „bijelih“. Pisali smo, Ibričiću se s dosadašnjih 250.000 eura godišnje gaže ugovor povećava na 400 tisuća eura garantiranih godišnjih primanja, čime Ibro postaje najbolje plaćeni Hajdukov profesionalac. Ugovor mu traje kao i dosadašnji, do 2014. godine što je dovoljno dugo razdoblje da se i Hajduk i Ibričić osjete zadovoljni i zaštićeni.

- Zadovoljan sam, u ugovoru je ono što mi je i obećano, pa sam potpisao - rekao je Ibričić.

U paketu novih ugovora što ih pripremaju u Hajduku za svoje profesionalce su i Jurica Buljat, Mirko Oremuš, Mario Maloča, Ante Vukušić i Ivan Strinić, uvjeti su u fazi podešavanja i usuglašavanja, a predsjednik Hajduka Joško Svaguša je obećao da će kad se završi sav taj posao i Nadzorni odbor amenuje nove ugovore svi zajedno biti prezentirani u svečarskom okruženju poljudskih salona. Sad je gužva iščekujući veliku utakmicu protiv Anderlechta.

Prezentacija bi mogla uslijediti u prvoj polovici listopada, budući da već u ponedjeljak reprezentativci odlaze na svoje redovne reprezentativne obveze i neće biti u Poljudu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 12:53