Vladimir Dugandžić / Cropix
OTVORENO PRIZNAO

Senijad Ibričić: Kod Vučevića je bilo previše igrača koji su morali igrati!

'Krešo Ljubičić je najbolji igrač u veznoj liniji Hajduka. I Bulku je pošteno odigrao, ali odjednom je preko noći gurnut u drugi plan. Zašto Anas ne bi sjeo malo na klupu?'
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 19. travanj 2011. 16:27

Iako je Hajduk njegova prošlost, Senijad Ibričić i dalje pozorno prati što se dešava na Poljudu. Prema vlastitom priznanju ne iznenađuje ga previše kaos na Poljudu.

- Znao sam da me će doći do pada, ali nisam mislio da će doći do ovakve duboke krize - rekao je Ibričić iotvoreno obrazložio gdje je problem.

- Već prošle jeseni osjetio se bitan pad u igri, što je tek onda bilo za očekivati kada smo otišli Strinić i ja. A onda umjesto Strinića dovedu Barišića, koji sa 27 godina nije napravio karijeru u ni jednom većem klubu. Mislim, znam Barišića iz mlade reprezentacije BiH, on je stoper, a ne lijevi bočni.

I onda je Ibro rekao nešto što će najbolje oslikati današnji Hajduk.

- Meni je Vučević izuzetno drag trener, on me doveo u Hajduk, ali, nažalost, kod njega je bilo previše igrača koji su morali igrati. Koji su to igrači? Oni koji su igrali nekoliko utakmica na startu proljeća. Bilo je igrača koji su zaštićeni, a s druge strane ima igrača koji nisu dobili pravu priliku. Krešo Ljubičić je za mene najbolji igrač u veznoj liniji Hajduka. I Bulku je uvijek pošteno odigrao, ali odjednom je preko noći gurnut u drugi plan. Anas je, primjerice, odličan igrač, ali zašto ne bi sjeo na klupu kad je u krizi...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. srpanj 2024 13:13