Tom Dubravec / CROPIX
NAKON PREGLEDA

Šef medicinske službe: 'Nije dobro, Modrića jako boli! Luka je vrlo upitan za Kamerun!'

Piše: ArhivaObjavljeno: 13. lipanj 2014. 22:43

Hrvatski reprezentativci vratili su se jučer u svoj kamp Tivoli i od izbornika Nike Kovača danas su dobili slobodan dan, dok je Luka Modrić s liječnicima produžio u Salvador na magnetsku rezonancu zbog jakog udarca u stopalo, kojeg je zaradio na utakmici protiv Brazila na otvaranju SP-a. Hrvatski izbornik Kovač je pred televizijskim kamerama kazao “liječnici su otišli s njim u bolnicu na pretrage, dobio je jak udarac u stopalo i ne daj Bože da je nešto ozbiljno”, a pravo stanje stvari otkrio je doktor Boris Nemec.

Njegova dijagnoza ipak je ozbiljnija i Luka Modrić bi mogao i propustiti utakmicu protiv Kameruna! - Modrić je u četvrtak protiv Brazila dobio jak udarac u donji dio stopala, pojavila se velika oteklina, jako ga boli i on ni kopačku ne može obući! Sreća je pritom da je pregled magnetskom rezonancom pokazao da ništa nije puklo i da ligamenti nisu oštećeni - izvijestio je Nemec, koji se nije osudio prognozirati što će biti s Modrićem.

- Za Luku je sada najvažnije da se dva dana odmori, ide na terapije i da oteklina splasne i prestanu veliki bolovi, koje sada trpi. Za dva dana bit ćemo mnogo pametniji - podvukao je Nemec i potvrdio da je nastup veznjaka Reala u srijedu protiv Kameruna pod velikim znakom pitanja.

- Postoje šanse za oporavak, ali Luka Modrić je upitan za dvoboj u Manausu protiv Kameruna. Vjerujem da ga možemo osposobiti, ali zasad nisam siguran - zaključio je šef medicinske službe HNS-a, doktor Boris Nemec.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 01:20