Drago Sopta/Cropix
MAMIĆ SE OGLASIO

'Sammira neću suspendirati nego spasiti! Badelj želi otići, a koga da dovedem?

Saznali smo da je Sammirov menandžer otputovao u - Moskvu! Znači li to da će Sammir karijeru nastaviti na istoku? Navodno će stići ponude iz moskovskog Dinama i CSKA!
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. studeni 2011. 10:16

Zdravko Mamić dugo se nije oglasio na 'temu Sammir’. Telefon mu je danima bio isključen, niti glasa nismo mogli čuti od gazde. Jučer smo ga slučajno susreli na parkiralištu ispod južne tribine. Odmah nam je kazao kako zbog bolova u leđima nije otputovao na utakmicu Turske i Hrvatske u Istanbulu. No, što kaže na svog 'filha’ Sammira?

- To što se dogodilo zove se - akcija spašavanja Sammira! Prije to nismo napravili jer bez Sammira ne bismo prošli Malmö i plasirali se u Ligu prvaka. Sad je priča drukčija, a Sammir je baš naletio na volej!

Hoće li ga klub suspendirati?

- Ne, nećemo ga suspendirati! On radi po posebnom programu jer je ozlijeđen, a kasnije će se uključiti u rad s prvom momčadi. Kad će zaigrati? To ne znam. Ta je odluka na treneru Jurčiću. Sad ima priliku da se spasi, neka je iskoristi.

Toliko o Sammiru. Mamić na tu temu više nije želio govoriti. Ali, saznali smo da je njegov menandžer Božo Sliškovič otputovao u - Moskvu! Znači li to da će Sammir karijeru nastaviti na istoku? Pričekajmo, ali navodno je moguće da stignu ponude iz moskovskog Dinama i CSKA! Zimski prijelazni rok bit će vrlo zanimljiv. A kakva je situacija s Milanom Badeljom?

- On ima ugovor s Dinamom još dvije godine. Ponudili smo mu novi ugovor iz poštovanja, kako bi kapetan imao bolje prihode nego dosad. On želi otići, to je njegovo legitimno pravo.

Bilo kako bilo, zasad se ništa konkretno ne zna što će se događati u zimskom prijelaznom roku.

- Možda ćemo nakon zimskog prijelaznog roka imati 33 igrača, možda 31, možda 25... U ovom trenutku to ne mogu kazati.

Siguran je u jedno...

- Nikoga nećemo kupovati! Recite, koga bismo trebali dovesti? Možda kapitalca? Kojeg kapitalca?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 20:21