Cropix
POČELE PRIPREME

Rijeka započela pripreme bez svog 'Bad Boya': Na Rujevici se nije pojavio niti Radošević

Piše: HinaObjavljeno: 11. siječanj 2016. 22:50

Nogometaši Rijeke u ponedjeljak u večernjim satima odradili su na Rujevici prvi ovogodišnji trening, a među 27 igrača koje je Matjaž Kek izveo na teren jedino novo lice bio je Asmir Kajević, crnogorski veznjak, donedavni član Züricha. Suprotno najavama koje su posljednjih dana stizale iz kluba, na prvom treningu nisu se pojavili Sharbini i Radošević. Pregovori s Napolijem očito još nisu urodili plodom, a izostanak donedavnog kapetana samo je nova epizoda u slučaju Sharbini.

- Moj cilj je jedan. Želim trenirati i imati ekipu koja može pobijediti svakog. Ako se to zbroji onda znači da smo prvi. Ja želim takvu ekipu i namjeravam je tako pripremiti i postaviti pred nju taj cilj - rekao je Kek.

Rijeka će dio priprema, od 16. do 26. siječnja, odraditi u Dubaiju.

- Pripreme u Dubaiju velika su nagrada za nas. To nam je dodatna motivacija da se što bolje pripremimo i da bismo bili što bolji na proljeće - ustvrdio je kapetan Rijeke Ivan Močinić.

Rijeka tijekom jesenskog dijela prvenstva nije izgubila niti jednu utakmicu, ali je uz 11 pobjeda nanizala i čak 10 remija, pa sa 43 boda zauzima drugo mjesto s dva boda zaostatka za vodećim Dinamom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 19:34