foto: Roni Brmalj / Novi List / CROPIX
1 .HNL

Rijeci samo bod protiv Slavena

Piše: Marijan ProjićObjavljeno: 02. travanj 2016. 23:07

Rijeka je i u četvrtom ovosezonskom prvenstvenom ogledu sa Slaven Belupom izvukla tek bod. U utakmici bez golova Rijeka nije ničim nalikovala na momčadi koja se želi boriti za naslov. Bilo je to beskrvno i blijedo izdanje u kojem „bijeli“ ni jednom nisu na pravi način zaprijetili domaćinu.

Nakon razočaravajućeg prvog dijela Matjaž Kek je u drugom s tri zamjene pokušao promijeniti odnos snaga na terenu, no, to je donijelo tek jalovu terensku inicijativu u posljednjih pola sata kada su domaćini više razmišljali o svom golu.

Bezidejna Rijeka u Koprivnici nije napravila ništa. Prvi udarac u okvir vrata „bijeli“ su uputili tek u 29. minuti, no, bio je to pokušaj ubačaja Zute koji je otišao krivo, ali se Rozman nije dao iznenaditi. Domaći sastava uspješno je odolio početnom pritisku gostiju i još jednom zasluženo došao do boda.

Slaven Belupo – Rijeka 0:0

SLAVEN BELUPO (4-3-3): Rozman - Purić, Musa, Edson, Štiglec – Paracki (od 65. Pokrivač), Jambor, Christensen – Ozobić (od 78. Savić), Ejupi (od 74. Križman), Delić.

RIJEKA (4-2-3-1): Vargić - Ristovski, Lešković, Samardžić, Zuta - Močinić, Bradarić (od 79. Brezovec) – Tomasov (od 46. Balaj), Gavranović, Matei – Bezjak (od 77. Roshi).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 21:26