KRSTIČEVIĆ OPTUŽUJE

'Reprezentativci su mi u očajnom stanju, sve mi je to pomalo smiješno...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 18. kolovoz 2012. 17:19

Nogometaše Hajduka u nedjelju navečer u 21 sat očekuje derbi kola, gostovanje protiv Lokomotive na Maksimiru. Uoči polaska momčadi na put na medijskoj konferenciji u poljudskom novinarskom salonu trener 'bijelih' Mišo Krstičević je kazao:

- Idemo odigrati kao što smo igrali i sve ove utakmice dosad, maksimalno angažirano pa što bude. Želimo ostvariti što bolji rezultat da nastavimo niz koji smo započeli, treba ga produžiti što je više moguće.

Međutim mnogo je problema za Krstičevićevu momčad bilo tijekom tjedna, reprezentativna pauza koja je trebala poslužiti da se napune baterije što se i radilo u Međugorju imala je kontra učinak za Hajdukove reprezentativce.

- Imali smo problema zbog nastupa reprezentacije, dva igrača nastupala su za A reprezentaciju i Maloča je malo pogoršao ozljedu, nije trenirao zadnja dva dana. Mlada reprezentacija bila je u Gruziji, oni su se vratili u katastrofalnom stanju, umorni, pet puta su presjedali, nisu uopće spavali. Sve mi je to pomalo smiješno. Išli smo maksimalno korektno prema Šušku i reprezentaciji, a vidjet ćemo što će biti s igračima drugih klubova koji su otkazali nastupe hoće li sada igrati - kazao je Krstičević aludirajući očito na neke igrače Lokomotive, a u kontekstu utakmice Gruzije i Hrvatske 1:1 koja nije imala rezultatsku važnost, a Hajdukovi mladi reprezentativci su se vratili baš pregaženi.

- Maglica se vratio ozlijeđen i neće nastupiti, Andrijašević se vratio iscrpljen, Caktaš isto i teško je od njih nešto očekivati. Budu li umorni neće igrati ili će ući s klupe. Ipak mislim da imamo izvanrednih igrača koji mogu popuniti ovu prazninu i iscrpljenost naših igrača, mislim da opet možemo složiti dobru momčad - vjeruje Krstičević.

Osvoji li Hajduk bod protiv Lokomotive hoće li Krstičević biti zadovoljan?

- Lokomotiva je mlada momčad s vrlo kvalitetnim igračima, svi su prošli Dinamovu školu. Neće nam biti nimalo lako. Momčad je to koja je stabilna, izuzetno dobro vođena, jedna je od boljih u našoj ligi.

Što je s igračima koji su na probi Nižićem i Mahmutovićem?

- To ćemo riješiti u sljedeća dva-tri dana.

Vidaković?

- Još osjeća probleme (nap.a. imao je prošle sezone ozljedu ligamenata koljena), još nije spreman da se uključi u puni rad i zato smo to prolongirali za neko drugo vrijeme.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 10:32