ZAMJENA ZA KOUASSIJA

QURBANOV 'Ne znam je li me preporučio Prosinečki, ponuda je stigla iz Splita'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. veljača 2015. 11:59

Na Poljudu se njegovo ime nije dosad spominjalo, zato nas je pomalo iznenadila vijest iz Bakua da u Hajduk do kraja prijelaznog roka stiže azerbajdžanski napadač/ofenzivni vezni, Ruslam Qurbanov. Riječ je o momku koji ima 23 godine, igrač je najpoznatijeg azerskog kluba, Neftčija, i na Poljud dolazi na posudbu. Potvrdio je to i sam Qurbanov azerbajdžanskom sportskom portalu Azerisportu.

- Još sam u Bakuu, zapelo je nešto oko vize, ali evo, riješili smo i te formalnosti. Danas ili sutra (petak ili subota, nap.a) trebao bih potpisati za Hajduk, a onda ću početkom idućeg tjedna i fizički doći u Hrvatsku. Potpisujem na četiri mjeseca, odlazim na posudbu do ljeta, a onda ćemo odlučiti što i kako dalje - kazao je Qurbanov, koji je dolazak u Split označio smatra gotovom stvari.

- Igrati u Hrvatskoj je dobar izbor, tamo ću biti na oku europskim skautima, Hajduk mi može biti odlična odskočna daska. Prosinečki? Ne znam je li me on preporučio, možda jest, meni je ponuda stigla direktno iz Splita, s detaljima kako je do nje došlo nisam upoznat - rekao je Qurbanov, momak s čestim prezimenom (inačice su Gurbanov i Qurbanov) u azerbajdžanskom nogometu, najpoznatiji je Gurban Gurbanov, trener Qarabaga, koji se spominjao i kao kandidat za izbornika prije no što je izabran Prosinečki.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:21