Srdjan Vrancic / CROPIX
GLAVOM U EUROPI

PSIHIČKI POTONUO Kako će se razočarani Sušić motivirati na realnost HNL-a?

Sušić je trebao biti zvijezda prijelaznog roka. Ponuda je imao, međutim, nijedna se nije realizirala
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. veljača 2015. 21:36

Tino Sven Sušić ostao je u Hajduku za proljetnu polusezonu. Unatoč velikim najavama transfera, unatoč pregovorima s Interom, zatim interesom Milana, Swanseaja i drugih premierligaša, nosit će reprezentativac Bosne i Hercegovine bijeli dres u drugom dijelu sezone.

Iznenađenje? Ovisi kako se gleda, ali Sušić je trebao biti prva zvijezda prijelaznog roka. Najbolji igrač Bijelih prošle jeseni definitivno je imao ponuda, međutim, nijedna se nije realizirala. Bespredmetno je sada ulaziti u komentare s pitanjima kako i zašto. Netko će reći da je Hajduk previše tražio i očekivao, drugi su skloniji priči o recesiji na tržištu, ali, u svakom slučaju, Hajduk nije uspio prodati svog najboljeg igrača. Što je dobro za momčad, ali uvijek je upitno koliko neuspjela prodaja ostavi traga na igraču. Sušić će se morati brzo psihički podići, misli preusmjeriti s Italije i Engleske na hrvatske travnjake. I ponovno se dokazivati u bijelom dresu. Još jače i više nego prošle jeseni. Jasno, lako je to napisati, ali pretočiti teoriju u praksu nije uvijek jednostavno.

Sušić ostaje, jer iako je prijelazni rok i dalje u tijeku za Rusiju, Kinu i zemlje istočne Europe (Ukrajina, Kazahstan...), jasno je da to nisu tržišta za prodaju Sušića. Barem se do sada tako razmišljalo. Moguće je da se tijekom veljače transferira jedan od stopera, Maloča ili Milović, ali Sušić je taj koji će i na proljeće predvoditi vezni red Bijelih.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 08:04