Vladimir Dugandžić/Cropix
HRABRO PO POBJEDU

Prva violina Bijelih se ne predaje: 'Imamo priliku popraviti dojam, možemo proći Dinamo'

Piše: Robert RadicaObjavljeno: 19. ožujak 2016. 13:11

Nakon završetka utakmica Nikola Vlašić je bio jako optimističan po pitanju prolaska u finale Kupa hrvatske. Je li se nešto promijenilo?

- Nije i dalje sam optimist, ovih 2:0 nisu nenadoknadivi, vidjeli smo puno puta kako takva razlika stiže. Ne bi bilo prvi put. Osim toga kada se pogledaju sve utakmice nas i Dinama možemo kazati da su samo u prvom poluvremenu ove poljudske utakmice bili nadigrani. Sve drugo je bilo dosta podjednako. Nije sve bilo niti loše u ovom prvom susretu - kaže Niksi za Slobodnu dalmaciju.

Imate li kvalitete za napraviti takav preokret ?

- Istina je da su nam otišli odlični igrači, da smo izgubili dosta bez Mije i Gorana i svi to kažu. Ali ja tvrdim da imamo kvalitete u ovoj momčadi i da ćemo pokazati da ova momčad ima vrijednost. Nije nam bilo lako, u prvom poluvremenu ove utakmice je nedostajalo malo žara, borbenosti, ali imamo priliku popraviti cjelokupni dojam. Osim toga kakav bi ja bio sportaš kada bi se tako predao unaprijed.

Jeste li pričali u svlačionici, rekli sve štoi ste imali

- Naravno, ne bježimo od odgovornosti za onako lošu predstavu. Kazali smo sebi što nije valjalo i što se mora mijenjati. Pogledali smo jedan drugog u oči. Nismo od onih koji probleme guraju pod tepih, sve na "vidjelo". Morao biti bolji i to pokazati već u nedjelju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 10:52