Super 7 podcast

 SUPER 7 PODCAST
NOVA TAKTIČKA ANALIZA

Šušnić: ‘Hajduk je u obrani imao spore reakcije, a u napadu nije bilo ideje, dok su Lokosi igrali moderan nogomet‘

Posebne pohvale zaslužio je Aliyu koji je i vrhunski odigrao okrenut leđima prema golu
Piše: SN/PROMOObjavljeno: 07. ožujak 2023. 18:21

Već je stigao taj opjevani utorak, pa smo još jednom snimili naš Super7 podcast i uz to smo odradili taktičku analizu najuzbudljivijeg dvoboja kola između Hajduka i Lokomotive u kojem su gosti slavili s 3:4. Osim same taktičke analize prokomentirali smo i ostala 4 susreta u kojima su najaktualnije teme bile suđenje u Puli, Teklić-show u Varaždinu, najava polufinala SuperSport HNKupa, apsolutna viktorija na gol Osijeka u Maksimiru i komplicirana pozicija Leke u aktualnoj situaciji redovima Hajduka. Sve o tim temama i još više pogledaj ovdje:

U taktičkoj analizi prošli smo ključne postavke obje momčadi, a utakmicu u globalu Šušnić je prokomentirao na sljedeći način:

- Hajduk je u obrani imao spore reakcije i nedostajalo im je agresivnosti. S druge strane Lokomotiva je došla izvrsno pripremljena, igrala je moderan nogomet i odigrala je najbolju utakmicu otkad gledam ovu Čabrajinu momčad.

U podcastu se povela rasprava i o tome kako bi Hajduk trebao igrati, a Franičević je raspravu zaključio komentarom:

- Leko je doveden u Hajduk da bi Hajduk igrao hajdučki. takoreći, da bi svi gubili 1:0 još dok prolaze kroz tunel kod Klisa.

Ta perspektiva na zanimljiv način slaže slagalicu okolnosti koje su pritisle Leku, a nadamo se da će i trener Hajduka i predsjednik Jakobušić smoći snage izdržati ovo teško razdoblje. O tome više pogledaj ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. lipanj 2024 03:03