SuperSportske
SuperSportske recreativo

Pogledaj kako su Pivarić, Kačavenda i Aliyu s nama odradili izazov na Kajzerici!

Snimili smo i treći SuperSportske recreativo - s trojicom igrača petoplasirane momčadi HNL-a
Piše: PROMOObjavljeno: 27. travanj 2022. 19:24

Nakon niza gostovanja nogometaša i trenera Lokomotive u našem podcastu, na red je došao i SuperSportske recreativo s trojicom igrača petoplasirane momčadi HNL-a. U našem malom nogometnom izazovu sudjelovali su Josip Pivarić (srebrni iz Rusije i kapetan momčadi), Lukas Kačavenda (U 21 reprezentativac i strijelac 6 HNL pogodaka ove sezone) te Ibrahim Aliyu (20-godišnji Nigerijac i strijelac 6 HNL pogodaka ove sezone).

Izazov je u najmanju ruku bio težak jer su gosti pucali s najgrbavijeg terena po oštećenim metama koje su prije njih rešetali Ćurić iz Šibenika i Murić iz Rijeke. Ispostavilo se da im na ruku nike išlo ni zagrijavanje na kojem je nekoliko meta skinuto prije samog početka snimanja, a i dečki su ispucali i dobar dio svog arsenala. Čitav izazov je bio iznimno zanimljiv, a nekoliko stvari smo i shvatili snimajući ovaj video: 1. Pivarićeva ljevica je vrhunska, 2. Kačavendin prednji volej je kao iz snova, 3. Nemojte parkirati blizu automobile ako Aliyu šutira voleje na pucačkom treningu, 4. Lokosi imaju fenomenalnu atmosferu u momčadi i odlične uvjete za rad.

Cilj ovog projekta je pokazati svima u naslonjačima kako nije baš jednostavno ganjati loptu po magičnom četverokutu, a još je manje jednostavno pogoditi metu i zabiti gol. Stoga smo i ovaj put suočili amatera (našeg voditelja) Mateja Petkovića s pravim majstorima iz HNL-a, a tebi jedino preostaje baciti oko na naš novi SuperSportske recreativo koji je ovdje:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 03:15