SuperSportske fantasy

SuperSportske HNL fantasy

Danas u 18 sati kreće 11. HNL kolo, a otvara ga dvoboj Varaždina i Istre

S tobom dijelimo naših predloženih 11 za kolo koje starta danas u 18 sati.
Piše: promoObjavljeno: 30. rujan 2022. 16:11

Natjecanje se ovog petka otvara utakmicom Varaždina i Istre, dvaju momčadi koje su dobro odradile prvih 10 kola sezone, a koje su susjedi na tablici.

Napadački trio naše predložene momčadi za 11. kolo činit će nam Livaja, Jurić i Erceg. Deni Jurić ove sezone ima samo jedan pogodak, a sigurno se on i navijači Gorice nadaju kako bi mogao zabiti svojoj bivšoj momčadi.

Vezni red nam čini dvojac U21 reprezentativaca Gorice (Pršir i Fruk) uz dodatak Boultama i Ivanušeca koji lovi formu kako bi se ugurao na Dalićev popis za Katar 2022..

Obranu smo složili od 3 beka, a na vratima smo postavili Lovru Kalinića koji će u 105. Jadranskom derbiju igrati protiv najneefikasnijeg napada lige.

image

Predloženih 11, 11. kola

Ostali smo ti dužni i TOP momčad prošlog 10. kola Hrvatske fantasy lige u kojoj je glavna faca bio Marko Livaja. Uz talismana ‘Bilih’, momčad je sastavljena od 4 igrača Osijeka, po 2 igrača Slavena i Istre te dvojca Kulenović - Ademi od kojih je svaki na svoj način predvodio svoju momčad u dvoboju na Kranjčevićevoj.

image

Top fantasy momčad 10. kola


Vrijedi napomenuti i igrače koji odrađuju suspenzije u ovom kolu, a kojih ima podosta. U dvoboju Varaždina i Istre pravo nastupa neće imati Pellumbi i Urata, dok će Puležanima nedostajati pouzdani Majkić. U dvoboju Osijeka i Lokosa zbog suspenzije neće moći sudjelovati Mierez, Lončar i Vuica s jedne, te Marić i Goričan s druge strane. U dvoboju Dinama i Slavena, gosti će biti lišeni usluga Marine, a u Jadranskom derbiju Cosmi neće moći računati na Selahija, Vukčevića i Mossija, dok će Karoglanu nedostajati Sahiti. Gorici će u Šibeniku nedostajati trojac Steenvorden, Suk i Raspopović, dok za domaćine neće zaigrati braća Matić i Stefan Perić..

Novo kolo starta u 18 sati, a u ovom kolu ćeš ponovno moći birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje, osvoji bonuse i prati najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 18:19