TEAM BUILDING

Pripreme za Hajduk: Dinamo će derbi čekati na Kornatima, igrači će spavati na jedrilici!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. kolovoz 2014. 11:18

Danas ujutro, odmah nakon doručka koji je bio u 8 sati, dinamovci su otputovali u - Dalmaciju! Na vječni derbi s Majstorima s mora. Zašto tako rano, s obzirom na to da se utakmica igra tek u nedjelju? Radi se o team buildingu, Modri žele na prepuni Poljud stići u najboljem mogućem raspoloženju, cilj im je unaprijediti zajedništvo momčadi. Nema bolje prilike za ostvarenje te ideje nego uživati u prekrasnim čarima Jadranskog mora.

Plavi su dečki prvo autobusom krenuli za Murter, tamo su se ukrcali na jedrilice i onda otplovili prema Kornatima. Čeka ih vrhunska uživancija, kupanje u kristalno čistom moru, raznolika ponuda kornatskih i ostalih dalmatinskih specijaliteta, krstarenje među 89 nezaboravnih otoka, otočića i grebena, druženja uz čašicu dobrog vina i - pjesmu. Ovo je jedinstvena prilika da svi novi Dinamovi igrači upoznaju naše more, i svoje suigrače u nekom drugom okružju.

U Maksimirskoj 128 drže da će ovakav team building biti izvrsna uvertira za veliki nedjeljni derbi. Na Poljud bi Modri trebali stići prepuni nove energije i potpuno spremni za Hajduk. Derbi je označen kao posebno važan za Dinamo, s Poljuda se Mamićeva momčad želi vratiti s punim plijenom. Nakon veselice i opuštanja na Kornatima Modri će se u subotu u poslijepodnevnim satima vratiti na kopno. Bit će smješteni u Dugopolju, gdje će i odraditi poslijepodnevni trening. U nedjelju iz Dugopolja kreću za Split, u paklenu atmosferu poljudske školjke.

Plan o odlasku na Kornate prije derbija sa Splićanima već je dugo bio pripreman u maksimirskim odajama. Zaključeno je da momcima treba opuštanje nakon ogleda s Petrolulom, a pred tako značajnu utakmicu kakva je nedjeljna s Hajdukom. Bilo je mnogo stresa u Maksimiru kad se radilo o europskim utakmicama, stiglo je dosta stranaca, pa je odlazak “daleko od svega” u Nacionalni park Kornati, spavanje na jedrilicama i zajedničko druženje izgledalo kao idealan izlazak iz svih stresnih situacija. Vidjet ćemo kako će se dalmatinski team building odraziti na nedjeljnoj utakmici, najvećem derbiju hrvatskog nogometa...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 18:10