Nikola Vilic / CROPIX
MERCATO U BIJELIH

Predstavnici Lazija dolaze po Hajdukovog vratara: Slijede pregovori o transferu

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 12. siječanj 2016. 09:42

Predstavnici Lazija stižu u Split na razgovore oko transfera Lovre Kalinića, prenosi Slobodna dalmacija . Večeras bi u grad pod Marjanom prema najavama trebali stići ljudi iz rimskog kluba koji bi potom s predsjednikom uprave “bijelih” Marinom Brbićem trebali pregovarati o mogućem odlasku Hajdukovog čuvara mreže u redove trenutno devetoplasirane momčadi Serie A.

Kako doznajemo očekuje se kako će Talijani s Hajdukom razgovarati večeras te vrlo vjerojatno i sutra ujutro, ali i da će pritom “podebljati” iznos odštete koji se ranije spominjao u kuloarima i medijima s one strane Jadrana. Navodno su dosad najviše interesa za hrvatskog reprezentativca pokazivali Lazio, Bešiktaš i Aston Villa, a ponovno se spominje i Chelsea.

Može li Hajduk izvući više od dva i pol milijuna eura?

Turski klub dosad je bio najkonkretniji s neslužbenom ponudom koja se navodno kreće negdje oko dva milijuna eura odštete. Međutim, nije to ni izbliza cifra koja se ne odbija, kao ni navodnih 2,5 milijuna eura koliko bi prema talijanskim izvorima bio spreman u ovom trenutku ponuditi Lazio. Koliko je Lazio zagrijan za Hajdukovu hobotnicu dovoljno potvrđuje najava dolaska u Split, ali trebat će za transfer i odriješiti kesu.

Prvi vratar Rimljana Federico Marchetti prošlog je tjedna produžio ugovor do ljeta 2018. godine, ali unatoč tome nije isključeno da se već na ljeto rastane s klubom. Lazio gleda prema naprijed, želi osigurati kvalitetnog vratara za budućnost i Lovre Kalinić je na vrhu njegova popisa želja. U svakom slučaju, zainteresiranih za Lovru Kalinića svakako ima. Sada je na Hajduku i igraču da odvažu konkretne ponude i odaberu onu koja će zadovoljiti sve strane.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 15:37