Vladimir Dugandžić/CROPIX
PRAZNA BLAGAJNA

Predsjednik Osijeka: 'Hajduk želi Antonija Peroševića, ali premalo nude!'

Odšteta je za ovog mladog napadača okruglo milijun eura! Hajdukova ponuda, tvrdi Josić, kreće se oko petine tog iznosa i relanije je da će Perošević uinozemstvo
Piše: Darko RužićObjavljeno: 09. srpanj 2013. 19:36

Činilo se nakon generalke koju su Bijelo-plavi u nedjelju navečer igrali s mađarskim Kaposvarom da je za njihov klub prijelazni rok završio. Nade da će ih pojačati iskusni Valentin Babić i Frane Vitaić gotovo da više i nema. Ali ako je prijelazni rok za Osijek što se dolazaka tiče završen, onda nije onaj glede odlazaka.

- Hajduk je pokazao zanimanje za našeg Antonija Peroševića - iznenadio nas je jučer informacijom predsjednik Zdravko Josić.

Međutim, tu nije kraj priče. Ona ustvari tek počinje. Jer, prvi je čovjek prvoligaša s Drave odlazak Peroševića "ogradio" pozamašnim novčanim iznosom. Odšteta je za ovog mladog napadača okruglo milijun eura! Hajdukova ponuda, tvrdi Josić, kreće se oko petine tog iznosa. Ali, ni to nije sve.

- Imamo za Peroševića i ponudu iz Njemačke. Ta je još konkretnija, bogatija i, čini mi se, u ovom trenutku svakako aktualnija. Ime kluba koji ga želi angažirati još ne mogu reći, ali pregovaramo i nadamo se pozitivnom rješenju koje će zadovoljiti i naš klub i Peroševića - izjavio je predsjednik Zdravko Josić.

Inače, Bijelo-plavi su u nedjelju imali generalku. Pobijedili su mađarskog prvoligaša, Kaposvar, sa 2:1. To je činjenica. No, bila je to utakmica koja je još jednom potvrdila kako im je i dalje boljka neefikasnost. Njihov je, opet, kao i prošle sezone, najbolji pojedinac bio vratar Zvonimir Mikulić koji je četiri puta izvrsnim obranama sačuvao svoju mrežu. Prvi pogodak Osijek je postigao iz dosuđenog jedanaesterca blagonaklonog mu suca Batinića, a kod tako stečenog minimalnog vodstva još je čovjek zadužen za dijeljenje pravde blagonaklonije domaćinu omogućio zamjenu već isključenog Domagoja Pušića. Oduševljenju bilo koje vrste i pozitivnim kritikama stoga nema mjesta, jer bilo bi to nojevsko guranje glave u pijesak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 05:13