'NISAM U FORMI'

Pokrivač: Ja ulazim u igru, a cijeli stadion zviždi! Možete misliti kako sam se osjećao...

Teško mi je, jer nisam u formi! Nije to ni približno ono što ja mogu igrati. Sve je stiglo na naplatu, onih pet mjeseci koje nisam igrao ipak nedostaju - kaže Nikola
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. listopad 2011. 12:55

Nikola Pokrivač je na utakmici Dinama i Ajaxa ušao u igru umjesto Fatosa Beqiraja u trenucima kad je Dinamo gubio sa 0:1. Pri Nikolinom ulasku u igru čuli su se gromoglasni zvižduci s tribina. Neki su tvrdili da se Pokrivaču zviždi zbog one pogreške koju je napravio u Lyonu. Međutim, nije on dobio zvižduke. Navijači su držali da Jurčić nije trebao vaditi iz igre napadača Beqiraja i u trenucima dok su Modri bili u zaostatku uvoditi defenzivnog veznog Pokrivača.

- Bilo je teško ući u igru kad cijeli stadion zviždi. Možete misliti kako sam se osjećao. Međutim, nakon utakmice su me svi koje sam sreo uvjeravali da taj zvižduk nije bio upućen meni, da ljudi nemaju ništa protiv mene, već da se očigledno nisu slagali s mojim ulaskom umjesto Beće - kazao nam je Pokrivač.

Ipak, kazat će nam Nikola otvoreno da mu nije lako u ovim trenucima.

- Teško mi je, jer nisam u formi! Nije to ni približno ono što ja mogu igrati. Sve je stiglo na naplatu, onih pet mjeseci koje nisam igrao ipak nedostaju. Trenirao sam redovito, ali nedostajale su utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:16