Tea Cimas / CROPIX
DOJADILO IM PREMIŠLJANJE

POKLEPOVIĆ NOVI TRENER HAJDUKA! Splićanima je bilo dosta čekanja Reje

Povijest se na neki način ponavlja, i u veljači 2010. godine Špaco je postao trener Hajduka nakon što je Edoardo Reja otišao u Lazio
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 19. veljača 2015. 11:26

U jutarnjim satima u četvrtak odvijala se u Splitu prava mala drama, završnica višednevne “sage” o izboru novog trenera Hajduka.

“Bijeli dim” konačno je pušten, momčad će u nastavku sezone voditi proslavljeni veteran Stanko Poklepović Špaco koji je Hajduk vodio već u tri navrata tijekom bogate trenerske karijere koja traje od davne 1969.

Iako mu je već 76 godina, u upravi Hajduka zaključili su da je on najbolje rješenje nakon što je Edoardo Reja nastavio s odugovlačenjem te zatražio još jedan dan za razmišljanje hoće li se ili neće vratiti u Split.

Poklepović je tijekom četvrtka ujutro trebao prisustvovati dodjeli nagrada za najbolje sportaše Splita i Dalmacije, no prvim je letom upućen u Zagreb gdje se priključio momčadi. Uz ručak se u hotelu Panorama predstavio igračima. Predviđeno je da će prvi prvi trening odraditi u petak ujutro na Zagrebelu na kojem “bijeli” treniraju u pripremi i očekivanju utakmice s Lokomotivom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 19:20