Ronald Goršić/CROPIX
IMA STIPENDIJSKI UGOVOR

Panika u Hajduku - skauti Ajaxa ozbiljno se 'zapalili' za 18-godišnjeg Marija Jelavića!

Jelavić je zabio tri gola u pobjedi naše U-19 reprezentacije nad vršnjacima iz Moldavije na kvalifikacijskom turniru za EP, a skaut Ajaxa već sada se raspituju za njega
Piše: Mario VelićObjavljeno: 14. studeni 2011. 19:41

Vijesti koje stižu iz Nizozemske mogle bi dobrano zabrinuti čelnike Hajduka. Napadač juniora Bijelih, Mario Jelavić, u kolovozu je proslavio 18. rođendan, zabio je tri gola u pobjedi naše U-19 reprezentacije nad vršnjacima iz Moldavije na kvalifikacijskom turniru za EP.

Jelavić se istaknuo pred skautima Ajaxa koji su ostali oduševljeni njegovom izvedbom te se počeli ozbiljno raspitivati o mladom napadaču. Ono što za Hajduk nije dobro jest činjenica da s nadarenim napadačem imaju potpisan tek stipendijski ugovor koji istječe u lipnju iduće godine!

Tako bi se, ne naprave li nešto na tom planu, Bijelima moglo dogoditi da ostanu bez Jelavića baš kao prije nekoliko godina bez Perišića. Nismo bez razloga izabrali usporedbu Jelavića i Perišića, njih dvojica su bratići, Perišićeva majka Tihana je sestra blizanka Marijova oca Igora! Hoće li se povijest ponoviti vidjet ćemo, Hajdukovi čelnici su razgovarali s Jelavićevim ocem o profesionalnom ugovoru, no još ništa nije potpisano.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:27