Niksa Stipanicev / CROPIX
PODRŠKA KAPETANU

PA ŠTO VIŠE TREBA? 'Igrao je kad mu je tata imao srčani! Odbio je Dinamo dva puta...'

Kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč uputio je iz Bugarske riječi podrške kritiziranom kapetanu Hajduka Mariju Maloči. Bivši hajdukovac koji igra za CSKA iz Sofije sažalio se nad ovogodišnjim problemima aktualnog kapetana Bijelih i na Facebooku stao u njegovu obranu.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 03. lipanj 2015. 17:26

Maloča je u drugom dijelu sezone proživio teške dane u najdražem dresu. Privremeni trener Goran Vučević izbacio ga je iz prve momčadi navodno zbog jedne napucane lopte na treningu i poručio mu preko medija:

"Dok sam ja tu, Maloča neće imati pristupa u prvu momčad. Nije u pitanju ništa drugo nego moje stajalište da Maloča igra slabo, a eto nisam zadovoljan ni njegovim ponašanjem", izjavio je tada Vučević, ali se na sreću po kapetana nije dugo zadržao na klupi Hajduka.

Novi privremeni trener Hari Vukas vratio je Maloču u prvu momčad, ali ostao je na kraju sezone gorak okus, i zbog blijede igre cijelog Hajduka, ali i činjenice da se kapetan prelako uklopio u tu lošu sliku.

Nesuđeni lijevi bek hrvatske reporezetacije stoga je odlučio dati javnu podršku Maloči statusom na Facebooku.

"Velika Podrška Kapetanu!

Svakome igraču u karijeri se može dogoditi da ima loš period, nema ni jednoga na svijetu koji može reći da nije imao krizu!

Čovjek koji je odigrao preko 300 utakmica za Hajduk, a zna se kroz šta je sve prolazio, ali nikada nije odustao, zaslužuje najmanje Poštovanje i Respekt od svih nas.

Igrao za svoj Klub kada mu je Tata imao Srčani!

Igrao za svoj Klub pod blokadama, riskirajući karijeru!

Odbio dinamo 2 puta!!

Nogomet nije jedan igrač, već ih ima 11 na terenu", napisao je Kukoč.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:19