Zagreb, 210810.Stadion Maksimir, 1. HNL, 5. kolo, seniori, susret NK Lokomotiva i NK Sibenik.Na slici: Mehmed Alispahic, Mislav Komorski.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
POGLEDAJTE PROMAŠAJ

'Pa što je tom Alispahiću?! Mi se borimo za ostanak, a majstor puca 'panenku''

Da je pucao normalno, i da ga je vratar pročitao, ne bih ni riječ kazao. Ali u ovoj situaciji, pucati tako neozbiljno, stvarno je nedopustivo, kaže direktor Šibenika Karađole
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 27. travanj 2011. 16:49

Poraz u Parku mladeži očito je teško pao Šibenčanima. Razvoj situacije na travnjaku slutio je mnogo bolji ishod od poraza. U klubu posebno ističu nepromišljeni potez Mehmeda Alispahića, koji je po njima bitno utjecao na rezultat susreta.

Ovdje pogledaje Alispahićev pokušaj protiv Splita!

- Odigrali smo jednu od najboljih gostujućih utakmica ove sezone. Iznenadili smo i Splićane, koji su priznali da smo im odlično parirali, i da smo trebali izvući bolji rezultat. Ali, jedan potez koji se dogodio na utakmici bio je jako bolan za nas, koji smo gledali susret s tribina. Taj neozbiljan potez Alispahića, koji je izveo jedanaesterac tzv. 'panenkom’. Da je pucao normalno, i da ga je vratar pročitao, nikad mu ne bih ni riječ kazao. Ali u ovoj situaciji, kada se borimo za ostanak, pucati tako neozbiljno, stvarno je nedopustivo. Imali smo igru, rezultat, sve, ali onda još to isključenje, i na koncu smo doživjeli poraz. Šteta, ostao je gorak dojam zbog svega - kazao je direktor Marko Karađole.

Međutim, poslije utakmice nije se vidio s Alispahićem, a na novinarski upit o mogućim kaznama, direktor je odgovorio.

- Uprava se još nije sastala, no sigurno ćemo prodiskutirati i o tom slučaju iz Splita.

Novinari su dalje insistirali na Alispahiću, o tome da ovo proljeće nije na očekivanoj razini.

- Bilo je lošijih utakmica, u kojima možda njegov angažman nije bio na očekivanoj razini. Ali i u takvim okolnostima Alispahić je bio naš najopasniji igrač, uvijek u žiži stvari, akcija. Iako je u Splitu napravio neozbiljan potez, Alispahić je naš najbolji igrač, to je nesporno - zaključio je Karađole.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 12:25