Tea Cimas / CROPIX
KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU

OTIŠAO ZBOG 15.000 EURA Toliko je iznosila odšteta za stopera Žižića kojeg je želio

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 05. veljača 2015. 12:34

Mobilizacija na Poljudu nakon šokantne objave trenera "bijelih" Igora Tudora da odlazi zbog neslaganja s odlukama uprave. Igrači traže da se Tudor vrati i vodi ih u prvenstvenoj utakmici u subotu protiv Rijeke ali malo je vjerojatno da će se to i dogoditi. Tudor se još nije oglasio a u toku dana očekuje se i sastanak Nadzornog odbora gdje će se odlučivati o novom treneru Hajduka. Igrači Hajduka s kapetanom Maločom na čelu tražili su od uprave da se još jednom pokuša razgovorati s trenerom Tudorom i odgovoriti ga od ostavke, ali kako doznajemo stav čelnika kluba je da je Tudor bivši trener. Isto vrijedi i za članove njegovog stožera, koji su već otprije izrazili potporu Tudoru.

- Najavljen je i sastanak splitskog gradonačelnika Ive Baldasara i Marina Brbića u poglavarstvu Grada.

- Najnovija vijest je da se u stručni stožer vraća Tonči Gabrić kao trener vratara.

- Hajduk je ostao bez trenera zbog 15.000 eura. Tolika je bila odšteta za Nikolu Žižića iz slovenske Krke, a Nadzorni odbor je stopirao posao.

Tri ključna razloga Tudorove ostavke

1. Razočaran što je ostao bez Bradarića u Kopru, jer se igrač spremao na hitnu prodaju, zatražio je još jednog stopera.

2. Klub je stupio u pregovore i odabir je bio Solinjanin Nikola Žižić iz slovenske Krke. Trebao se Žižić danas pojaviti na završnim pregovorima u Poljudu, sve je bilo već dogovoreno s Brbićem i Vučevićem.

3. Ispostavilo se da je potrebna i sitna odšteta za Krku, a Nadzorni odbor je stopirao stopera. Na tu vijest navodno je Tudor rekao “ne mogu ovdje više ovako raditi...” i dao ostavku nakon što nije bio zadovoljan ni uvjetima i takmacima na pripremama u Rovinju. Skupilo mu se.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 13:25