Vlado Kos/CROPIX
A GDJE SU NAŠI?

Osječki apel Igoru Štimcu: Izborniče, i nama treba novac od ponekog transfera!

'Naš vratar Ivan Vargić jedan je od najzaslužnijih i svakako zaslužuje da se o njemu vodi računa. Kao i Hajdukovi, tako su i naši igrači prošli sve mlade reprezentativne selekcije'
Piše: Darko RužićObjavljeno: 24. kolovoz 2012. 22:54

Na zanimljiv su način u prvoligašu s Drave odlučili izborniku Igoru Štimcu, ali i izborniku mlade reprezentacije Ivi Šušku, skrenuti pozornost na Gradski vrt.

- Hajduk ima pet reprezentativaca, ne sporim odluku i izbor. Ali Osijek ima jednak broj utakmica i bodova kao i Splićani iako smo igrali utakmicu više na gostovanju. Znači, ima i kod nas vrijednih igrača, onih koji zaslužuju pažnju. Zna se da reprezentativcima raste cijena, a i Osijeku trebaju novci i otvaranje prostora za kvalitetan transfer - kazao je Stanko Mršić.

Njegovoj se izjavi priključio sportski direktor Miroslav Žitnjak:

- Najmanje smo pogodaka primili od svih do sada, samo jedan. Naš vratar Ivan Vargić jedan je od najzaslužnijih i svakako zaslužuje da se o njemu vodi računa. Kao i Hajdukovi, tako su i naši igrači prošli sve mlade reprezentativne selekcije. Lešković i Perošević su svakako ti koji bi morali biti u fokusu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:24