Vlado Kos / CROPIX
IZ SVLAČIONICE

Osječani presretni nakon trijumfa: 'Izgarali smo, ostavili smo srce na terenu'

Nismo očekivali poraz. Htjeli smo pobjedu, sva tri boda, ali ovaj puta nije išlo. Teren je bio iznimno zahtjevan, a Osijek se u takvim uvjetima bolje snašao, rekao je Ademi
Piše: Darko RužićObjavljeno: 10. veljača 2013. 23:10

Nakon velike pobjede protiv Dinama kapetan Osijeka kapetan Osijeka Ivo Smoje nije krio zadovoljstvo velikim rezultatom.

- Ostavili smo srce na terenu. Uvjeren sam da su naši navijači oduševljeni, jer godinama smo čekali pobjedu nad Dinamom. U potpunosti smo je zaslužili, a nije nas poljuljao ni onaj primljeni pogodak kada su dinamovci izjednačili. Šteta bi bilo da nismo upisali sva tri boda - rekao je Smoje, a na njega se nadovezao strijelac pobjedničkog pogotka Domagoj Pušić.

- Izgarali smo svih 90 minuta. Igrali smo baš onako kako je to trener Mršić od nas tražio, strpljivo, agresivno i pametno. Nagrađeni smo za trud koji smo uložili i došli do po svemu zaslužene pobjedu - izjavio je Pušić.

Utakmica je odigrana u teškim uvjetima. Snijeg koji je padao prekrio je travnjak, a o tome je progovirio Sammir.

- U uvjetima u kojima se igralo i po lošem terenu Osijek se bolje snašao. Iskoristio je naše pogreške i došao do pogodaka koji su mu donijeli bodove. Naša igra nije bila na pravoj razini i moramo sve učiniti da je što brže popravimo - rekao je Brazilac, a porazom je šokiran strijelac jedinog pogotka za Dinamo, Arijan Ademi.

- Nismo očekivali poraz. Htjeli smo pobjedu, sva tri boda, ali ovaj puta nije išlo. Teren je bio iznimno zahtjevan, a Osijek se u takvim uvjetima bolje snašao pa mu se i posrećilo da dođe do bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 20:42