Vladimir Dugandžić/Cropix
GORAN VUČEVIĆ

'Opet mi je pola momčadi zakazalo, a kako tek primamo golove... To je prestrašno!'

Što se tiče Anasa, on je imao želju... Napravio je jako puno grešaka, on mora konkretizirati polušanse, a kamoli ne pogađati dobre prilike - rekao je trener Bijelih
Piše: Mario VelićObjavljeno: 03. travanj 2011. 12:00

Jadranski derbi sinoć u Splitu završio je bez pobjednika. Po jedan gol postigli su i Hajduk i Rijeka, dovoljno da gosti proslave sa svojom Armadom bod na Poljudu, a da Bijeli dobiju novu porciju zvižduka od Torcide, ali i ostalih gledatelja.

Trener Hajduka Goran Vučević objasnio je da je njegova momčad osvojila tek bod jer je veći broj igrača bio ispod svoga nivoa.

- Ovo nije limit ove momčadi, no kada pet ili šest igrača podbaci, što možemo očekivati. Mislim da smo jako dobro otvorili protiv Rijeke od koje smo očekivali ovakvu igru, bili smo dobri u obrani. Nakon vodstva nismo uspjeli stvoriti izgledne prilike za drugi gol, iako smo imali inicijativu, no i Rijeka je mogla odnijeti puni plijen. Remi je pravedan, odgovara situaciji koju smo imali na terenu - kaže Vučević.

Uz igrače koji su ga razočarali bilo je i onih koji su ga ugodno iznenadili.

- Imali smo jako dobrog i raspoloženog Jozinovića, moram ga pohvaliti, jako mi je drago zbog tog momka. Mislim da je i Maloča bio više nego korektan, no jednostavno nismo imali igrača u sredini i napadu koji je mogao biti prevaga i učiniti utakmicu boljom i konkretnijom s naše strane. Umjetnički dojam donekle je solidan, naročito u prvom dijelu, bez konkretnosti i moći na kojima inzistiramo - objasnio je Vučević.

No, nije bio sasvim zadovoljan igrom Anasa Sharbinija te činjenicom da njegova momčad i dalje prima pogotke iz prekida.

- Prestrašno je što nam se događa, i u Maksimiru smo primili gol nakon kornera. Teško mi je objasniti to, mi smo dosta uvježbavali prekide na treninzima, no nešto se drugo događa na utakmicama. Što se tiče Anasa, on je imao želju, je li u krizi ili je nešto drugo u pitanju, ja ne znam. Napravio je jako puno grešaka, on mora konkretizirati polušanse, a kamoli ne pogađati dobre prilike -– jasan je bio Goran Vučević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 15:27