AP
LIVERPOOL, MALAGA...

Olić napušta Bayern, Inter i Juve najviše zagrizli: 'Imam ponude deset klubova, moram razmisliti'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. listopad 2011. 12:37

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić ima ponude Intera i Juventusa, i po svemu sudeći karijeru će nakon isteka ugovora s Bayernom nastaviti u Italiji! Postoji još jedna sjajna ponuda, ona bogatih šeika španjolske Malage, moguće je da Ola završi u Primeri, ali u ovom trenutku Serie A je u prednosti. Na njegovu adresu stigle su i dvije ponude iz Premiershipa, odaslali su je Liverpool i Sunderland, ali odlazak u Englesku je tek treća opcija.

Osim ovih pet klubova, za Olića je zainteresirano i pet klubova iz Bundeslige, među njima su Werder, Wolfsburg, Kaiserslautern... Međutim, Olić je odlučio da nakon isteka ugovora s Bayernom karijeru neće nastaviti u Bundesligi.

Sve je zaintrigirala Olićeva izjava koju je izrekao prije dva dana:

“Imam ponude deset klubova, vidjet ću hoću li ostati u Bayernu”.

Hrvatski reprezentativac je željan igre i novog dokazivanja nakon povratka na travnjak. Teška ozljeda mu je zaustavila karijeru, ali samo nakratko. Vratio se još jači, te najavio da još nekoliko godina želi igrati nogomet na najvišoj mogućoj razini u jakim klubovima liga Petice. U razgovoru za SN kazao nam je da neće biti problema s ostvarenjem transfera s obzirom da igra u velikom klubu kao što je Bayern. To je apsolutno točno, kao što se vidi iz priloženog...

Ne treba potpisivati račun dok sve nije gotovo. Znamo kako je to s transferima, i kad se čini da je gotovo, nije gotovo. Može se dogoditi da Olić čak već na zimu zamijeni Bayernov crveni dres, ali isto tako može se dogoditi da ostane u Bayernu ako opet postane standardni igrač udarnih jedanaest.

Malaga? Teško je odoljeti zovu novca tog kluba, a isto tako je lijepo igrati u Primeri. Ta mogućnost se nikada ne smije odbaciti, ali, ponavljamo, Oliću u ovom trenutku novac nije na prvom mjestu nastavka karijere.

Olića zove i Villarreal



Španjolski prvoligaš Villarreal zainteresiran je za usluge hrvatskog nogometaša Bayerna Ivice Olića. Želi ga dovesti već u siječanjskome prijelaznom roku. Informacija je to koju je objavila Cadena Ser, popularna španjolska radijska postaja.

Vijest da je Ivica Olić nesretan jer ne vidi vlastitu perspektivu u bavarskom klubu, premda je sam nogometaš hrvatskim medijima potvrdio da je nedosljedno interpretirana, proširila se izvan njemačkih granica, a Španjolci navode da su odmah reagirali iz trenutačno 18-plasirane momčadi Primere, koja proživljava tešku krizu. Osim što su pri dnu prvenstvene ljestvice, igrači Juana Carlosa Garrida čekaju također prvi bod u Ligi prvaka, u kojoj su izgubili sva tri puta, i u kojoj u skupini igraju baš s Olićevim Bayernom.

Iznad svega, najveći je problem sastavu s Madrigala stvorila teža uzljeda koljena najboljeg napadača Giuseppea Rossija, koji će s travnjaka izbivati šest mjeseci. U 32-godišnjemu hrvatskom napadaču, koji je, baš poput Rossija, ljevak, u klubu vide jako dobru alternaciju. S bavarskim klubom Olić ima važeći ugovor do kraja sezone.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:26