AKCIJA ČEŠKA

Okupljanje nogometne repke: Bilića veseli da je londonska enklava napokon živnula!

Izbornik je poveo nacionalnu momčad prema Rovinju, gdje će se pripremati za test-dvoboj sa Češkom (srijeda, 17.45). Bilić očekuje sve snage na poslijepodnevnom pulskom treningu u ponedjeljak
Piše: Dražen KrušeljObjavljeno: 06. veljača 2011. 17:29

Ne slažem se baš s Kranjčarovom ocjenom da mu pobjednički pogodak protiv Boltona neće bitno promijeniti status u momčadi. Vjerujem da bi ovo mogla biti prekretnica klupske sezone za njega. Sljedeći put kada Tottenham bude loš Redknapp će se sjetiti 'ovaj dečko mi je ulaskom s klupe osigurao pobjedu', kaže Slaven Bilić.

Izbornika raduje vijest da je naša londonska enklava napokon živnula, i Ćorluka je povezao dva uzastopna nastupa i pritom ostavio vrlo dobar dojam. Niko i ‘Čarli’ su, inače, među prvima stigli na zborno mjesto (hotel Sheraton), odakle je prvi ešalon od desetak reprezentativaca u nedjelju produžio prema Rovinju. Bilić očekuje sve snage na poslijepodnevnom pulskom treningu u ponedjeljak.

Vrata stadiona Alda Drosina bit će otvorena za publiku. U utorak će momčad vježbati u Rovinju, navijači su i ovaj put dobrodošli na tribine.

- Čitamo da su karte razgrabljene i da Puljani euforično dočekuju reprezentaciju. Otvoreni treninzi su način da im se barem malo odužimo za podršku. Čehe u srijedu očekujemo motivirani kao da je riječ o kvalifikacijskoj utakmici. Jedina razlika u usporedbi sa službenim utakmicama jest to što nema negativnog naboja koji sputava igrače. Od ovog meča mnogo očekujem.

Iz konkurencije je ispao Manuel Pamić , pehist koji se ozlijedio na dan kada je dobio prvi poziv za nacionalnu momčad. Lijevi bok zadržat će Strinić koji se oporavio od ozljede. Veću minutažu nakon ozljede Modrića mogao bi dobiti Iličević.

- On je dosad maksimalno iskoristio svaku povjerenu mu minutu. Iličević je igrač kakvog nemamo u kadru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. listopad 2024 09:42