DINAMO (B) - VARTEKS 2-2

Od 0-2 do 2-2: Toplakov dječji vrtić pod ravnanjem maestra Vugrinca iznenadio Rumunje

Mjesecima ne primaju plažu, u prosjeku svaki tjedan izgube po jednog nogometaša, a još su im dvojicu odveli na SP mladih. I sa svim tim problemima iz Bukurešta su se vratili s pozitivnih 2-2
Piše: ArhivaObjavljeno: 29. srpanj 2011. 00:23

Nevjerojatna nogometna priča se ispisuje u Varaždinu. Mjesecima ne primaju plažu, u prosjeku svaki tjedan izgube po jednog nogometaša, a još su im dvojicu odveli na SP mladih. I sa svim tim problemima iz Bukurešta su se vratili s pozitivnih 2-2. Sve nam se više čini da je Samir Toplak svojevrsni čudotvorac.

Dinamo je u Bukureštu zarana stekao pristojnu zimnicu uoči uzvrata u Varaždinu sljedežeg četvrtka. Prvo je Sušac (6.) pospremio loptu u svoju mrežu. Alexe je prije centaršuta proturio loptu kroz noge Šimeku i usput ga opalio laktom u oko tako da je Varaždinac morao biti zamijenjen). Za 2-0 lijepo je zabio Moti (15.) iz voleja.

Još malo dominacije domažih i krenule su varaždinske minute. Golubar je kroz petoricu poslao loptu prema Sačeru (43.) koji je izbjegao zaleđe, a rezultat je izjednačio Vugrinec (45+1) sjajnim udarcem iz slobodnog udarca. U nastavku je Denis Krklec obranio i jedanaesterac Alexea i njegov “odbijanac” s manje od pet metara.

Samir Toplak je nakon utakmice priznao:

- Nisam nadao ovakvom rezultatu! Dinamo je i dalje veliki favorit, jer su bolja momčad od nas. No, sad i mi imamo rezultat koji nam daje nadu pred uzvrat, kazao je šef stručnog stožera Varaždina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 10:25