Vladimir Dugandžić/CROPIX
MARATONSKA SJEDNICA

NO Hajduka nakon sedam sati vijećanja smijenio Cicarellija, Nižetić sportski direktor

Nadzorni odbor naložio je Upravi kluba da u roku od deset dana da prijedlog nove sistematizacije radnih mjesta pod imperativom racionalizacije poslovanja
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 06. prosinac 2011. 23:46

Maratonska sjednica Hajdukova Nadzornog odbora potrajala je više od sedam sati i donijela dvije važne promjene.

Dosadašnja tročlana Uprava srezana je na samo jednog člana - predsjednik Hrvoje Maleš zadržao je svoju poziciju, Pavle Cicarelli je smijenjen, a “degradiran” je Milo Nižetić, koji je privremeno postavljen na mjesto vršitelja dužnosti sportskog direktora jer je ta pozicija ostala upražnjene otkako je Ivica Kalinić zbog zdravstvenih problema otišao na bolovanje.

Cicarelli je platio ceh zbog gafa s kalendarom za 2012., na kojem su legendarnim nogometašima “bijelih” s dresova izbrisani grbovi sa zvijezdom, a Nižetićev odlazak iz Uprave može se opravdati lošim rezultatima i slabom selekcijom igračkoga kadra.

U priopćenju koje je objavljeno iza 22 sata, ne spominje se status trenera Krasimira Balakova, što bi trebalo značiti da je njemu zasad ukazano povjerenje. Također, Nadzorni odbor naložio je Upravi kluba da u roku od deset dana da prijedlog nove sistematizacije radnih mjesta, pod imperativom racionalizacije poslovanja kluba kako u kadrovskom, tako i u stručnom smislu, te u cilju smanjenja troškova poslovanja.

Odlučeno je da se napravi revizija poslovanja kluba uz angažman revizorske kuće. Priopćeno je da je Nadzorni odbor održao sjednicu u punom sastavu te kako su sve odluke donesene jednoglasno.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 06:06