Tea Cimas / CROPIX
NAJVEĆI MISTERIJ HNL-a

Nitko ne zna gdje je Jajalo! Javila se i Fiorentina: 'Tko je taj igrač? Kod nas nije...'

Ako imate ikakve informacije oko njegove aktualne geografske lokacije, molimo kontaktirajte Portić 3!
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 14. siječanj 2015. 22:52

Nogometaš koji se odaziva na ime Mato Jajalo izgubio se u Rovinju, negdje oko područja hotela Lone, u kasnim noćnim satima s ponedjeljka na utorak. Ako imate ikakve informacije oko njegove aktualne geografske lokacije, molimo kontaktirajte Portić 3! Ovakav oglas nije izašao ni u “Burzi” niti u “Narodnim novinama”, ali činjenica jest da se Jajalu apsolutno izgubio svaki trag! Prije 15-ak godina na televiziji se prikazivao crtani film “Gdje je Jura?”, a sada svi u Rovinju govore: “Gdje je Mato?!”

Pitaju se to igrači, pita se trener Kek, pitaju se apsolutno svi članovi riječke delegacije. Navodno je tvrdio da “u džepu” ima ugovor kojim si riješava egzistenciju, a kuloari su spominjali opciju Fiorentine, što je u startu zvučalo prilično sumnjivo.

- Nemamo pojma otkud takva opcija, nikada nismo kontaktirali s tim igračem - iznenađeni su bili na čelnici Viola s Artemiom Franchijem.

Dakle, ništa od Fiorentine. Tko će ga znati gdje je, bitno da u Rovinju - nije! Prošlo je već 24 sata od nestanka, a da netko kontaktira policiju? Bilo kako bilo, Jajalo ima važeći ugovor i sigurno neće izbjeći stegovni postupak tj. vrlo izglednu suspenziju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 04:26