Filip Čuić
 JOSKO PONOS/CROPIX Cropix
OGLASIO SE I KLUB

Ništa od prijenosa Hajduka u juniorskoj Ligi prvaka! Evo kada i gdje možete pogledati važnu utakmicu

‘Nije u pitanju nikakva zabrana već pravilo UEFA da se utakmica ne može prenositi u klupskoj režiji‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 19. listopad 2021. 18:00

Utakmica juniora Hajduka i Škendije neće biti uživo u TV prijenosu, već će dvoboj Lige prvaka mladih ići u snimci na Hajduk Digital TV-u večeras (srijeda) od 23,00 sata.


- Nije u pitanju nikakva zabrana, već pravilo UEFA da se utakmica ne može prenositi u klupskoj režiji ukoliko je u pitanju termin kada se igraju ostale europske utakmice. Vlasnik prava za Ligu prvaka mladih, u ovom slučaju Arenasport, nije se odlučio na izravni TV prijenos i shodno tome Hajduk nema pravo isti prenositi u klupskom aranžmanu - službeno je objašnjenje iz Hajduka.

Utakmica Hajduk - Škendija igra se u srijedu u 17,00 sati na glavnom travnjaku Poljuda.

Posljednjeg dana rujna Hajduk je u Skoplju protiv sjevernomakedonskog prvaka pogocima Filipa Čuića slavio 2:0 u prvoj utakmici 1. pretkola juniorske UEFA Lige prvaka. Uzvrat je na rasporedu u srijedu u 17 sati na glavnom stadionu na Poljudu.

- U Skoplju smo pobijedili 2:0, iako je taj rezultat mogao biti i veći. Dobro ćemo se pripremiti za utakmicu u Splitu, i tjelesno i taktički. Uvjeren sam da ćemo odigrati najbolje što možemo - kazao je Marijan Budimir, trener Bijelih koji je jučer proslavio 41. rođendan.

Kakva je Škendija, na koga ćete posebno obratiti pozornost?

- Škendija ima tri pojedinca koji igraju za prvu momčad što jasno govori da su individualno jako kvalitetni. Fokus ćemo staviti na našu motivaciju, ući u susret bez podcjenjivanja. Povijest nam govori kako je 2:0 u prošlosti znao biti jako škakljiv rezultat za Hajduk.

Je li momčad kompletna za današnji ogled?

- Ozlijeđen je Marko Domančić, doživio je frakturu pete metatarzalna kosti i bit ćemo ovog puta bez njega. Ali, koga nema bez njega se mora i može.

Juniori Hajduka imali su dodatno vrijeme za pripremu utakmice, jer odgođen je prošlog vikenda njihov dvoboj sa Šibenikom zbog koronavirusa u redovima Narančastih.

- Žao nam je što su utakmice s Osijekom i Šibenikom odgođene, a ne znam gdje ćemo ih kasnije postaviti u raspored, jer će biti zgusnuti ritam ako odemo daleko u Ligi prvaka.

Koja je poruka za navijače pred današnji ogled?

- Neka dođu, neka podrže našu djecu i vide naš rad i način igre. Imat će priliku vidjeti što je Hajdukova budućnost - poručio je Budimir.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 02:49