Srđan Vrančić/CROPIX
SAMO 9.326 NAVIJAČA

Ništa novo u Maksimiru: Podijelili milijun kuna, a tribine sablasno puste

Izostale su i poznate uvrede na račun klupske uprave, a u poluvremenu su se na semaforu pojavili bar kodovi ulaznica čiji će vlasnici ući u nagradnu igru
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. listopad 2012. 01:09

Na tribinama - očekivano. Publike je bilo malo, službeno 9.326 ljudi, ali dojam je sugerirao i manje od toga. Kad ih je toliko na Ligi prvaka, teško je govoriti o nekoj posebnoj atmosferi.

Početak susreta ipak je donio nešto huka s tribina, prve Dinamove akcije pratile su se uz dosta "druka", gledatelji su se nadali da Modri možda ipak nešto mogu. Ali, od trenutka kad je Ibrahimović zabio prvi gol i oni su postajali sve tiši, rasplet je ionako bio poznat. Inače, ovoga puta Maksimir nije pljeskao Zlatanu, kad je zabio upućeni su mu čak i zvižduci. Više kao izraz nemoći.

Izostale su i poznate uvrede na račun klupske uprave, a u poluvremenu su se na semaforu pojavili bar kodovi ulaznica čiji će vlasnici ući u nagradnu igru za po 100.000 kuna. Tih 20 sretnika vjerojatno su jedini koji će ovu zagrebačku večer pamtiti po nečemu dobrome. Sve ostalo, što se tribina tiče, bilo je za zaborav.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 03:29