Niko Kranjčar i Marko Mlinarić na Kutiji šibica

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
SLAŽETE LI SE S NJIM?

Niko Kranjčar prognozirao rasplet Prve HNL: ‘Po svemu što sam vidio, mislim da će oni osvojiti‘

Niko Kranjčar je sudjelovao na revijalnoj utakmici u čast svojeg oca Zlatka i Duška Popovskog.
Piše: S.N.Objavljeno: 30. prosinac 2021. 10:33

Sjajan je bio uvod u jučerašnja finala veteranskog i glavnog turnira Kutije Šibica. U čast Zlatka Cice Kranjčara i Duška Popovskog odigrana je revijalna utakmica s mnoštvom nogometnih i futsal zvijezda. Rezultat je bio 6:6, ali ionako rezultat nije bio važan.

Nakon utakmice svoje mišljenje o utakmici dao je Niko Kranjčar.

"Naravno da je emotivno. I Cico i Pop su ostavili dubok trag u zagrebačkom nogometu, ali i u cijelom društvu. Drago mi je da su Čivrag i Palić došli na ovu ideju. Cico i Pop ovo definitivno zaslužuju", rekao je Kranjčar za Sport Klub te odgovorio na pitanje tko će osvojiti Prvu HNL ove sezone.

"Po svemu što sam vidio, mislim da će Dinamo osvojiti."

Za Tim Cico su igrali: Ibrahimović, Mlinarić. Poldrugač, Kranjčar, Štrok, Mujčin, Marić, Dario Šimić, Brnas, Eduardo da Silva i Igor Cvitanović. Voditelji momčadi bili su Džemo Mustedanagić i Stjepan Deverić, a na klupi su sjedili Robert Prosinečki i Zvone Boban.

Za Tim Pop su igrali: Goričan, Mohor, Švigir, Bićak, Novak, Grdović, Sudy, Pavlic, Katovčić, Čavka, Ivančić, Čivrag, Hadrović, Bajza, Šemper, Derviščaišević, Gričar, Palić i Martić, Voditelj momčadi bio je Josip Ivkić, tehniko Ivica Majkić, a fizioterapeut Čedo Kuharić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 14:04