Marko Miščević/CROPIX
NIŠTA STRAŠNO

Niko Kovač: Zar bi me Savez kaznio samo sa 500 eura da sam zaista nekoga udario!?

Istina, sukobio sam se s jednim gospodinom, ali nije bilo udaranja, nego smo se unijeli jedan drugom u lice. To je, uostalom, dužnosnicima Bundeslige potvrdila i osoba s kojom sam se sukobio
Piše: Jure BurićObjavljeno: 08. svibanj 2012. 21:30

Niko Kovač u središtu skandala! Tako su počele prve informacije s austrijskih portala, koji su objavili da se bivši kapetan Vatrenih i pomoćni trener Red Bull Salzburga sukobio s navijačem iz VIP lože bečkog stadiona.

Prema toj informaciji Niko je udario navijača glavom,jer mu je ovaj irekao veliku uvredu 'Jugosmeće'. Međutim, kad je prošlo neko vrijeme, situacija se malo smirila i Kovač više nije bio tako veliki negativac. Uostalom, javio nam se i potvrdio da nije bilo fizičkog obračuna.

- Istina, sukobio sam se s jednim gospodinom, ali nije bilo udaranja, nego smo se unijeli jedan drugom u lice. To je, uostalom, dužnosnicima Bundeslige potvrdila i osoba s kojom sam se sukobio. Također, upravo sam primio obavijest da me Liga kaznila sa samo 500 eura, da sam zaista nekoga udario ta bi kazna sigurno bila mnogo teža financijski, a bio bih i suspendiran - izjavio je Niko Kovač.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 14:27