VOJKO BASIC/CROPIX
ZANIMLJIV ZAHTJEV

Neobičan mail s Hvara stigao u Dinamo: Iz Maksimira ekspresno odgovorili Hajdukovu navijaču!

Među stotinama mailova koje dolaze na Dinamovu adresu stigao je jedan o kojoj se posebno priča
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. lipanj 2021. 22:20

Naime, navijač Hajduka s Hvara poslao je molbu da mu Dinamo rezervira ulaznicu za južnu tribinu za zadnje kolo idućeg prvenstva, jer želi u Maksimiru svjedočiti proslavi Hajdukova naslova prvaka!

Raspored iduće HNL sezone je takav da Zagrepčani i Splićani igraju u zadnjem, devetom kolu svakog kruga prvenstva pa će zadnju utakmicu sezone odigrati idućeg svibnja u Maksimiru. Stoga je spomenuti hajdukovac požurio rezervirati ulaznicu, da ne propusti derbi, nadajući se da će imati razloga za slavlje.

Nisu u Maksimiru tu ideju dočekali “na nož”, dapače, prihvaćena je i uz određenu dozu simpatije te su brzo odgovorili Hajdukovu navijaču da će ga ulaznica čekati i da ga pozivaju da dođe na tu utakmicu i svjedoči još jednom Dinamovom podizanju pehara prvaka.

Ovakva podbadanja ne treba nitko uzeti k srcu, naprotiv, to je zdrava zezancija, možemo za početak samo poželjeti da idućeg svibnja (dakako, i prije) ulaznice na hrvatskim stadionima budu tražena roba i da publika bez ograničenja opet može na tribine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 00:54