Vladimir Dugandžić/CROPIX
KRSTIČEVIĆ PROZIVA

'Ne želim nikoga popljuvati, ali neki bi trebali stisnuti zube. A ne odmah leći na stol....'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 26. travanj 2012. 23:24

Hajduk se uputio prema Mariji Bistrici, tamo će spavati, a sutra će u Zagrebu igrati protiv zaprešičkog Intera. Potom, u subotu u 13 sati, Hajduk ide u Orahovicu gdje će igrati protiv Papuka u 13 sati u subotu, potom se vraćaju kući autobusom.

- Imamo dosta problema, na put ne idu Lima, James, Andrić, Lendrić, Ljubičić, Maloča, Sharbini, Tomaš, Radošević, Vuković je upitan, radio je po posebnom programu, a na treningu se ozlijedio i mali Pešić - nabrajao je probleme Hajdukov trener Mišo Krstičević.

Problema s ozljedama je puno, jesu li ozljede svih njih doista tako teške?

- Igrači rade dobro, ne želim nikoga popljuvati prije nego nešto sigurno znam. Sigurno ima povrijeđenih, a neki bi trebali stisnuti zube i pružiti dodatni napor. A ne odmah leći na stol. To nije budući Hajduk, ako ja budem tu. Bol, hrabrost i odvažnost, borbenost i ljubav prema klubu do fanatizma, tome ćemo težiti - poručio je Krstičević.

S tolikim brojem ozljeda, imate li uopće momčad za borbu protiv Intera?

- Idu neki juniori, Barišić, Peričić, Elez, Kiš, no i među njima ima problema, Vladislavić povraća i ne ide. Ide sigurno Tomičić, a Džoni je tek počeo trenirati nakon ozljede pa ni on ne ide.

Teško vam je pokrpati sastav i s juniorima?

- Imamo juniorsku momčad koja se bori s Osijekom za prvo mjesto. Željeli bismo da osvoje nešto. Mali Tomaš je prošli tjedan imao pet utakmica u tjedan dana i ozlijedio se... Moramo neke mlade sačuvati da se ne povrijede. Sada se povrijedio Radošević, koji nam je najvažniji kotačić... Ako budemo srljali s juniorima i prvom ekipom samo ćemo stvoriti probleme.

Od Hajduka se uvijek očekuje puni utržak, pogotovo protiv momčadi s dna tablice kao što je sada Inter?

- Čeka nas utakmica protiv davljenika koji će učiniti sve da nas pobijedi. Interu je stigao novi trener, Boris Perković umjesto Ilije Lončarevića. Imat će novi motiv, no rekao sam i zadnji put da Hajduk ne smije dozvolili sebi luksuz da doživi poraz. Poraz protiv Lučkog posebno boli, još me drže tenzije, ali očito imamo previše problema sa sastavljanjem momčadi, s motivom igrača koji ne znaju još svoj budući status... - zaključio je Krstičević.

Hajdukovog trenera Mišu Krstičevića tijekom dvodnevnog boravka na sjeveru Hrvatske čeka sastanak s predsjednikom Nadzornog odbora dr. Josipom Paladinom.

- Eto, vi ste saznali za taj sastanak prije mene, ali istina je, zvao me na sastanak i razgovarat ćemo o cijeloj situaciji. Ako je zvao mene kao trenera, vjerojatno je kako ćemo razgovarati samo po pitanju igrača, vjerojatno me zvao zbog toga - kazao je Krstičević.

Što ćete kazati Paladinu?

- Imam čistu viziju što hoću raditi i kakve igrače želim i s kim želim raditi.

Vjerojatno ćete razgovarati i o pojačanjima za iduću sezonu kao i igračima na koje više ne računate. Hoćete li pred Paladina doći s popisom?

- Popis igrača... Hm! Imamo želje koje su jedno, a imamo naše juniore koji su sigurni. Neke pod ugovorom ćemo razmotriti, no tržište je takvo da ne znaš tko će ostati. Daj Bože da se nešto proda, a opet da imamo Hajduka koji nas neće osramotiti, već će se boriti za prvo mjesto - poručio je Krstičević.

Inače, Krstičević je od onoga što ima na raspolaganju na put u Zagreb poveo ovih 20 igrača za sutrašnju utakmicu: Blažević, Stipica, Vukušić, Vuković, Milović, Caktaš, Obšivač, Andrijašević, Elez, Tomičić, Peričić, Radošević, Ozobić, Kukoč, Kiš, Jozinović, Gabrić, Barišić, Ahmad Sharbini i Neretljak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 17:24