Nenad Dugi/CROPIX
ODGOVOR BBB-a

'Ne žele da platimo stolice, jer se boje da ćemo otkriti malverzacije oko stadiona'

Kupili smo stolice od istog proizvođača koji stoje 3,90 eura. Neka oni pokažu svoju cijenu. Kažu da je to stajalo 50-60 milijuna kuna - poručili su iz Draškovićeve
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2011. 16:29

Nastavlja se medijsko prepucavanje Bad Blue Boysa i čelnika Dinama. Damir Vrbanović i Miljenko Sakoman jučer su žestoko udarili po najvjernijim navijačima Modrih, ali to društvo iz Draškovićeve nije previše iznenadilo. Pogotovo kada je u pitanju direktor Vrbanović.

- On je Mamićev najbliži suradnik, upravo on mu je savjetovao da prebaci menadžersku agenciju na sina. Ali, Mamić je i dalje u sukobu interesa i on ne smije obnašati nikakvu funkciju u Dinama. Zapravo, ne samo u Dinamu, već u sportu uopće. S Vrbanovićem je slična priča, on ima kaznenu prijavu još iz doba Croatije, i po zakonu on ne bi smio biti u Dinamu i sportu - rekao je predsjednik Udruge navijača Dinama Danijel Hrnjak, kojeg je ipak iznenadio nastup direktora stadiona Sakomana koji je jučer, između ostalog, i prijetio palicama.

- Do sada smo s njim bili u korektnim odnosima, ne znam što mu je ovo trbalo. Njegov je posao šišati travu, a ne prijetiti navijačima...

Nakon uvoda, Hrnjak je krenuo s odgovorima na jučerašnje izjave čelnika Modrih:

- Pola Izvršnog odbora Dinama je pod istragom policije, a oni nama progovaraju zbog dvije baklje!? Govore kako smo rastjerali ljude sa stadiona, a vidjeli ste kakva je bila posjeta za vrijeme bojkota. U nekim trenucima čak su županijski klubovima imali više gledatelja. Protiv PAOK-a su potrošili milijune da bi privukli ljude, a stadion opet nije bio pun. U domaćim utakmicama prosjek je 1750 gledatelja, a nakon prekida bojkota posjeta je oko 4000.

Bad Blue Boyse je razočarala i proslava stotog rođendana u Hrvatskom narodnom kazalištiu.

- Smiješno je da se stoti rođendan slavi u kazalištu to je presedan u Europi i svijetu...

Navijači Dinama prije dva dana ponudili su klubu da plate račun za slomljene stolice za vrijeme utakmice sa Zagrebom. U Dinamu su to odbili, ali Boysi su usput došli do zanimljivog saznanja.

- Kupili smo stolice od istog proizvođača koji stoje 3,90 eura. Neka oni pokažu svoju cijenu. Kažu da je to stajalo 50-60 milijuna kuna.

Hrnjak je povukao paralelu i s Hajdukom.

- Paradoks je da oni imaju više prava u privatnom klubu nego mi u udruzi građana. tamo se navijači ne nazivaju Srbima, Jugoslavenima, ne vrijeđa ih se na službenoj stranici kluba. Kod njih nema tog Mamića koji bi utjecao na atmosferu u i oko kluba usprkos slabim rezultatima u zadnje vrijeme - rekao je Hrnjak dodavši da sukoba s igračima nema i da u Udruzi čine sve što je u njihovoj moći da se incidentne situacije svedu na minimum.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 20:30