Feđa Klarić / Cropix
SVAGUŠA NE DA ANTU

'Ne zanima me tko je zainteresiran za Vukušića, Hajduk zanima kupovina'

'Ante je naš igrač i njegova cijena će rasti. Ali, nije to tema za novine, jer mi ne razmišljamo ni o kakvim prodajama, pa tako ne mislimo ni o tome kolika je Antina cijena'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2010. 00:30

Na vijest, da se španjolski prvoligaši Sevilla i Real Sociedad zanimaju za Hajdukovog 19-godišnjeg golgetera Antu Vukušića, predsjednik Bijelih nije ni trepnuo.

- Uopće nas ne zanima tko je zainteresiran za Vukušić. Ante je naš igrač i njegova cijena na tržištu će sigurno rasti. Ali, nije to tema za novine, jer mi ne razmišljamo ni o kakvim prodajama igrača, pa tako ne mislimo ni o tome kolika je trenutno ili koliko će visoka Vukušićeva cijena biti u budućnosti. Ove zime Hajduk zanima samo kupovina igrača, pojačavanje momčadi, a ne prodaja - decidirano je poručio Svaguša.

Posljednjeg dana ljetnog prijelazog roka Hajduk je imao prigodu prodati Ibričića. Za šest ili osam milijuna eura, dvojba je koja je danas potpuno irelevantna, jer Hajduk je takvu ponudu bez razmišljanja odbio. Ali, što će biti s Ibrom u zimskom prijelaznom roku?

- Nema razloga dalje pričati o Ibričiću kada nas čekaju velike i važne utakmice u Europi i HNL-u. Ibričić je Hajdukov igrač i tu je kraj priče - odlučno je poručio Svaguša.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 07:05