DOČEKAN OVACIJAMA

Navijači oprostili Ibanezu: 'Mali ima ćuku, a to je ono što nedostaje današnjem Dinamu!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 14. svibanj 2012. 00:13

“Možda bi bilo najbolje da u subotu preskočite slavlje” - upozorena je svlačionica Dinama, a ovi su se toga primili poput mantre.

Proslava nakon osvojenog Kupa se u srijedu, eto, otela kontroli, a 16 šavova na glavi navijača s autorskim pečatom Luisa Ibaneza bio je i više nego dovoljan razlog da se slavlje zaobiđe u najvećem mogućem luku. I taman kada je izlazio iz svlačionice nakon utakmice sa Splitom, Ibanez je dobio poruku:

Temperamentni Argentinac sjeo je u automobil i zaputio se u “Staru klaonicu”. Nije mu bilo svejedno, jer nakon tučnjave na Jarunu nije imao pojma što ga tamo čeka. No, kod veterana BBB-a, Lucho je dočekan kao kad Papa promoli na prozor na Trgu svetog Petra... Skandiranje je krenulo već s vrata, a kada su ga Dugi i Bruno posjeli na ramena, Luis Ibanez dobio je ovacije dvije stotine navijača.

- Mali ima ćuku, a to je ono što nedostaje ovom Dinamu. Da su svi kao Ibanez, gdje bi nam bio kraj - zapitali su se dečki koji su osnivali BBB. A Lucho? Pomalo zbunjen. Kao da se bek Dinama pitao gdje se nalazi skrivena kamera. Smješkom je krio nervozu, pogledom tražio zaručnicu Mateju, a nelagoda je nestala kada je ispred njega stigla Coca Cola, a netko povikao:

- Samo makni flašu ispred njega! Znate da je opasan!

Nervoza je potpuno iščezla i opet je krenula pjesma.

- Sada znam kako se osjećao Maradona kada se vratio u Buenos Aires nakon finala SP-a 1986. - nasmijao se Ibanez koji je već danas otišao u Argentinu na odmor. Iz Zagreba nosi dvostruku krunu, prekršajnu prijavu, tri šava kod oka i srce puno ponosa! Ili, kako je netko već napisao na transparentu koji je bio na istoku, Dinamovo hrabro srce!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. rujan 2024 01:55