Marko Radulović

 Screenshot
NEMA MIRA

Napustio je Hrvatsku kako bi zaigrao za Srbiju, a sada prešao u redove velikog rivala u - Beogradu

Riječki vaterpolist koji je iz Srbije prešao u Hrvatsku, u 4 godine je promijeno 5 klubova
Piše: Dean BauerObjavljeno: 31. siječanj 2023. 12:20

Marko Radulović (22), vaterpolist rođen u Rijeci i koji je do 2018. igrao pod kapicom matičnog Primorja EB, ali i mlađih hrvatskih vrsta, da bi potom odlučio igrati za Srbiju, nastavlja s dosadašnjom praksom vrlo česte promjene klubova.

Mladić koji je sa 17 godina otišao s Kantride, u posljednje četiri godine je promijenio već četiri kluba, te prije koji dan je prešao i u peti. Nakon Primorja EB igrao je neko vrijeme za Vojvodinu, pa Šabac, zatim kragujevački Radnički, a u siječanjskom prijelaznom roku i samo koji dan prije završnog turnira Srpskog kupa, prešao je u izravnog konkurenta, Novi Beograd.

Marko Radulović ima određenu igračku kvalitetu, ali činjenica o čestim promjenama klubova, pa i reprezentacije, govori ponešto. Dok je bio u mlađim hrvatskim vrstama bilo je problema s njegovom nedisciplinom. Nešto je očito "puknulo" i sada u Kragujevcu jer je znakovit način kako je otišao iz tog kluba.

- Marko Radulović je otišao iz kluba. Nije bio zadovoljan u Radničkom, ali ni mi nismo bili zadovoljni s njim. Sporazumno smo se rastali i želimo mu puno sreće u nastavku karijere - riječi su Nikole Tomaševića, sportskog direktora Radničkog.

Sad nam ostaje samo brojati koliko će mjeseci Radulović ostati u Novom Beogradu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. travanj 2024 21:00