Vojko Basic / CROPIX
KARIJERA NA OTOKU

Napadač odlazi u engleskog drugoligaša: Ivan Krstanović na meti Sheffielda

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. svibanj 2013. 19:59

Ivan Krstanović na izlaznim je vratima Dinama! Jedini strijelac Modrih u ovosezonskoj Ligi prvaka na korak je do potpisa ugovora s engleskim drugoligašem Sheffield Wednesdayom. Naime, Krstanovića od odlaska na Otok dijeli tek - radna dozvola!

Proteklih dana maksimirske je odaje posjetio Slovenac Miran Pavlin, čovjek od velikog povjerenja predsjednika Sheffield Wednesdaya Milana Mandarića. Predstavnik engleskog drugoligaša odmah je 'izletio’ s ponudom, koja je zadovoljila apetite Zdravka Mamića, ali i Ivana Krstanovića. Pregovori na klupskoj razini zaključeni su u pet minuta, a Krstanović je još brže pristao na ponuđene uvjete u engleskom Championshipu.

Veliki problem u cijeloj priči moglo bi ipak biti dobivanje radne dozvole. Jasno je kako napadač Dinama ne zadovoljava glavne kriterije (75% odigranih utakmica za reprezentaciju u posljednje dvije godine), no Mandarić je uvjeren kako će za Krstanovića 'zaobilaznim putem’ ipak ishoditi važni papirić.

U engleskom nogometu postoji još nekoliko stavki za dobivanje radne dozvole (ako je igrač od velikog interesa za klub, ako je igrač velika perspektiva za engleski nogomet...), prema kojima bi napadač Dinama karijeru ipak mogao nastaviti na Otoku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 21:00