SMJENA NA KANTRIDI

Nakon poraza od Zadra smijenjen trener Ištuk! Skočić novi šef stručnog stožera

Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 19. ožujak 2012. 10:59

Rijeka je doživjela prvi poraz domaći poraz ove sezone, a trener Ivo Ištuk platio ga je smjenom!

Rijeka gotovo četiri mjeseca nije nikoga pobijedila i jučer su se svi nadali kako je Zadar idealna prigoda da se ta negativna serije prekine. Međutim, dogodio se prvi poraz na Kantridi ove sezone, a unatoč tome dobrih sat-dva nakon utakmice ništa nije ukazivalo na to kako će Rijekina uprava već jučer navečer ulaziti u nove kadrovske pomake. No, nešto prije 21 sat sportski direktor Srećko Juričić samo je kratko objavio:

- Ivo Ištuk više nije trener Rijeke. Od sutra tu ulogu preuzima Dragan Skočić.

Juričić nije želio ulaziti u nikakve dublje analize niti priče, no, jasno je kako je jučerašnji poraz nad Rijekinu glavu stavio teški i oštri mač moguće borbe za ostanak, pa su u upravi procijenili kako je nužan neki šok, a u takvim okolnostima svojim radnim mjestom gotovo uvijek plaća šef struke.

Podsjećamo, Dragan Skočić naslijedio je Elvisa Scoriju na mjestu Rijekina glavnog trenera u listopadu 2005. pa sezonu završio tako da je postao trener - autor najbolje sezone u klupskoj povijesti. Rijeka je 2006. završila kao osvajač Kupa i drugoplasirana momčad prvenstva. U to doba predsjednik kluba bio je Robert Ježić, a travnjakom su gazili majstori kao Davor Vugrinec, Fredi Bobic, Ahmad Sharbini, Dario Knežević i ostali...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 07:39