Emica Elvedji / CROPIX
ISPUNILI OBEĆANJE

Na Wales već po 40 i 80 kuna, Osijek dobio potporu HNS-a za novi Gradski vrt

Piše: Darko RužićObjavljeno: 28. rujan 2012. 20:50

U petak je grad na Dravi najavljeno pohodila delegacija HNS-a, predvođena predsjednikom Davorom Šukerom i izbornikom Igorom Štimcem. Dakako, povod je bio predstojeća kvalifikacijska utakmica za SP između Hrvatske i Walesa. Prihvaćen je u razgovoru s domaćinima prijedlog o cijenama ulaznica za ovaj susret. Tako će se ulaz za gledatelje naplaćivati po 40 kuna za istok i 80 kuna za zapad. Nešto će skuplje biti ulaznice na najboljim mjestima Gradskog vrta, a one će biti u prodaji po 200, odnosno za VIP ložu po 500 kuna.

Delegacija HNS-a posjedila je jučer i Gradsko poglavarstvo, a tom prigodom na održanom sastanku poklone su izmijenili gradonačlnik Osijeka Krešimir Bubalo i predsjednik HNS-a Davor Šuker. Ujedno je to bila i prigoda da Osječani predstave svoj projekt novog stadiona koji bi se trebao graditi na prostoru sadašnjeg, a cijena kojega bi iznosila između 15 do 20 milijuna eura.

Najveći dio sredstava planirane investicije bio bi “povučen” iz pristupnih fondova EU, a do njegove konačne izgradnje, koja bi trebala početi koncem 2013. i završiti 2014. godine uredio bi se i onaj dio prostora uz nekadašnju spidvej stazu, na kojoj bi bila preseljena atletska staza, a i uređen nogometni teren na kojem bi Bijelo-plavi do završetka glavnog dijela stadiona igrali svoje utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:41