Vladimir Dugandzic / CROPIX
KREDIT I DALJE AKTUALAN

Na Poljudu od početka sezone uprihodili 40 milijuna kuna, ali i to im je malo...

Poznato je da je prošlu godinu Hajduk završio s minusom od čak 102 milijuna kuna, a i tekuća godina donijela im je nove troškove. Doduše, znatno manje...
Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 26. kolovoz 2012. 19:09

S odštetom za Antu Vukušića koja iznosi oko 20 milijuna kuna Hajduk je ovog ljeta ukupno uprihodio oko 40 milijuna kuna. U to spada i prva rata odštete za Anasa Sharbinija te prihodi od ulaznica s utakmica protiv Skonta, Splita, Zagreba i pogotovo Intera.

Za klub koji je, po riječima njegovih čelnika, na rubu stečaja to je veliki novac, ali ipak nije dostatan da bi se pokrili svi dugovi. Poznato je da je prošlu godinu Hajduk završio s minusom od čak 102 milijuna kuna, a i tekuća godina donijela im je nove troškove. Doduše, znatno manje jer su se na Poljudu morali okrenuti štednji.

Budući da bi novi konkretniji prihod mogao doći jedino ako se do kraja prijelaznog roka dogodi nekakav senzacionalan transfer, jer velikih utakmica neće biti, Bijelima kao jedino spasonosno rješenje ostaje kredit. Možda Hajduku neće trebati zaduženje od 60 milijuna kuna, ali bez kredita se neće izvući iz dubioza.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:19