SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
PAO U DRUGI PLAN

Može li Goran Tomić vratiti u život Rijekinog dragulja koji je izgubio status reprezentativca?

Iako nije mnogo igrao i dalje u bilježnicama raznih skauta i inozemnih klubova...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. svibanj 2021. 08:12

Dok se još ne zna kako će izgledati Rijeka na pripremama i iduće sezone, na Rujevici se nadaju da bi jedno od pojačanja moglo doći iz vlastitih redova.

Naime, iza Ivana Lepinjice je sezona stagnacije, nije puno igrao prošle godine, posebno je kod Simona Rožmana ispao iz prvog plana. Od igrača koji je bio mladi reprezentativac, Rijekin dragulj, do igrača koji je tek pokatkad ulazio u igru, rijetko bio starter.

Lepinjici je 21 godina, izgubio je mjesto i u reprezentaciji kod Igora Bišćana, ništa neočekivano s obzirom na situaciju u klubu. Protiv Dinama na Rujevici u nedavnom neugodnom porazu (1:5) bio je u prvih 11 prvi put nakon šest mjeseci, imao je važnu ulogu kod Rijekina vodećeg pogotka, odigrao je 55 minuta. U iduće tri utakmice opet je dobio ukupno samo devet minuta.

No, iako nije mnogo igrao, Lepinjica je, kako čujemo, i dalje u bilježnicama raznih skauta i inozemnih klubova različitih razina, od istočnih europskih liga do Njemačke i Španjolske, pa ne bi čudilo da tijekom ljeta na Rujevicu stigne i neka ponuda za mladog veznjaka.

No, ipak je realnije da Lepinjica ostane u Rijekinom dresu, pogotovo ako u idućoj sezoni kod Tomića opet dobije značajniju ulogu u momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 09:49