DINAMOV SKUPI PROMAŠAJ

Morales zablistao u Malagi, Zoran Mamić priznao: 'Možda mu nismo dali pravu priliku...'

Morales je protiv Raya bio dvostruki asistent, ali i strijelac krasnog gola za potvrdu pobjede. Na kraju se postavlja se pitanje - zašto Morales nije uspio u Dinamu?
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. travanj 2013. 23:04

Prošlog vikenda Pedro Morales, bivši igrač Dinama, briljirao je na utakmici Rayo Vallecano - Malaga (1:3). Prvo je Čileanac dva puta asistirao suigračima, a onda je postigao i pogodak za Malagu koja ovaj tjedan igra ogled četvrtfinala Lige prvaka protiv Borussije iz Dortmunda. Za Moralesa je to bio prvi pogodak u Primeri u drugom nastupu.

Kad to vidite, onda si s pravom možete postaviti pitanje: pa kako Morales može igrati i zabijati u jednoj od najjačih liga na Globusu, u momčadi koja je među osam u Ligi prvaka, a nije mogao u Dinamu? Da, stvarno, zašto Morales nije uspio u Maksimiru?

Upravo to smo pitali sportskog direktora Modrih Zorana Mamića.

- Morales nije uspio u Dinamu jer mu svi skupa svih godina možda nismo dali pravu priliku!

Vrlo jednostavno i potpuno iskreno od sportskog direktora. Naravno da se i nakon takvog odgovora opet postavlja pitanje: zašto nije dobio pravu priliku?

- Imao je on zapravo prilika, ali stvari su se poklopile na takav način. Nekad odete 200 ili 20 tisuća kilometara dalje i igrate jako dobro, mnogo bolje nego u svom klubu. Nije on prvi takav slučaj, jednostavno se događa. Nakon onog potresa u Čileu, kad se vratio više nije bio prisutan duhom. To je cijela istina.



Rayo Vallecano 1-3 Malaga by fasthighlights-2012

Na tu temu mlađi Mamić je dodao:

- Ali, isto tako moramo uzeti u obzir da je tek sad u Malagi proigrao, to je tek jedna utakmica, vidjet ćemo kako će igrati dalje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:48