www.fksutjeska.me
PESIMIZAM U CRNOJ GORI

Modri bezbrižni: 'Sutjeska nema šanse, biti će pravo čudo da izbace i Šerif'

Sutjeska je sezonu prije jedva ostala u ligi. Nema novaca, Nikšić je, po pričanju crnogorskih kolega, grad koji odumire, praktički radi samo - pivovara
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. srpanj 2013. 11:00

U Crnoj Gori vlada mišljenje da ukoliko se sudari s Dinamom, Sutjeska nema što tražiti. Razgovarali smo jučer s crnogorskim kolegama koji nisu sigurni da će nikšički klub izbaciti Šerif. Sutjeska je sezonu prije jedva ostala u ligi. Nema novaca, Nikšić je, po pričanju kolega, grad koji odumire, praktički radi samo - pivovara.

A kako su onda postali prvaci prošle sezone? Najviše iz razloga što su iskoristili slabosti ostalih i lošu crnogorsku ligu. Najveća kvaliteta Sutjeske je trener Dragan Radojičić. Igrači nisu vrhunska kvaliteta, ali igraju vrlo borbeno i disciplinirano. U klubu iz Nikšića je samo jedan igrač koji je nekad bio na popisu crnogorske reprezentacije kao treći vratar, zove se Ivan Janjušević. Sad nemaju reprezentativaca.

Trenutačno je najbolji igrač Sutjeske Vladan Karadžić, ljevak koji igra na poziciji playmakera. Stadion kraj Bistrice ima najbolji travnjak u Crnoj Gori, prima 5000 gledatelja, a ako će igrati s Dinamom bit će pun. Navijači im se zovu Vojvode, ne mogu se vidjeti s navijačima Budućnosti Varvarima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 00:48