CROPIX
VRLO RISKANTAN POTEZ

MNOGI NISU MOGLI VJEROVATI KAD SU VIDJELI SASTAV DINAMA, PETEV OBJASNIO: 'Tko ne riskira, taj ne profitira'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2016. 19:38

Minimalno, kao i često na ovom stadionu, slavio je Dinamo u Zaprešiću i prošao u polufinale Kupa. S mislima na derbi s Rijekom, s puno igrača koji nisu dio udarne momčadi, bez stresa su Modri odradili što su trebali i arhivirali priču o "uvijek neugodnom Kupu, prepunom iznenađenja".

Mnogi nisu mogli vjerovati kad je Dinamo istrčao u sastavu Šemper - Morris, Perić, Schildenfeld, Sosa - Machado, Moro, Karimi - Fiolić, Olmo - Hodžić, ali strateg Dinama Ivajlo Petev imao je hrabru ideju i odradio ju je do kraja.

- Sretan sam što smo prošli, dali smo priliku igračima iz drugog plana da se dokažu, imali smo posjed, šteta što smo zabili samo jedan pogodak.

Bugarin je promijenio kompletni sastav za utakmicu s Interom.

- Cilj je bio odmoriti igrače za Rijeku, uvijek postoji rizik, tko ne riskira. taj ne profitira. Također je bilo bitno vidjeti nekoliko igrača na djelu. Sve u svemu, jako dobar dan za nas - zaključio je Petev.

Naravno, Samir Toplak nije bio dobro raspoložen kao njegov kolega.

- Pobjeda Dinama sasvim zaslužena, nismo bili "gladni", nismo uspjeli preseliti igru na polovicu Dinama. Niti brojni izostanci nisu alibi za ovako lošu predstavu, bez obzira što je Dinamo bio s druge strane moja momčad zna i mora bolje.

Komentar na Dinamovu jedanaestoricu?

- Kad sam vidio Dinamov sastav pomislio sam da imamo dobru šansu, tada mi je bilo izuzetno žao što nismo kompletni, ali što je tu je. Nismo iskoristili priliku koja nam se pružila jer ova postava Dinama je dosta mlada i neuigrana...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 00:42